Valid Nieuws

21 jun. 2023

Hercertificering ISO 9001 behaald

De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Natuurlijk werken we al vele jaren volgens deze norm. Maar toch willen we niet onvermeld laten dat we de hercertificering van ISO 9001 positief hebben afgerond. De auditoren waren erg onder de druk van de hoge kwaliteitsnormen die zijn ingebed in onze organisatie, en, belangrijker nog, bij onze collega’s van Valid.

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die afgelopen tijd hieraan heeft bijgedragen en zich dag in dag uit inzet om volgens de hoogste kwaliteitsnormen onze diensten te leveren aan onze klanten.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.