Valid Nieuws

02 feb. 2023

Feestelijke opening V-tower

Een frisse start van het nieuwe jaar! Begin dit jaar was het namelijk weer tijd voor onze nieuwjaarsmeeting. Dit keer in combinatie met een feestelijke opening van de vernieuwde kantoorinrichting van de V-tower. Aan het einde van de werkdag werden de eerste collega's ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels en hebben de directeuren het pand geopend. Vervolgens kon iedereen vrij door het gebouw lopen om de nieuwe kantoorinrichting te bekijken. In onze aftermovie zijn een aantal sfeerbeelden toegevoegd van deze geslaagde opening en de nieuwe kantoorinrichting. 

Wanneer kom jij ons vernieuwde pand bekijken?

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.