Valid Nieuws

06 mei 2021

Datawarehouse automation met TimeXtender - Gratis online workshop

In anderhalf uur tijd de voordelen van datawarehouse automation ontdekken! 

Steeds meer data vloeit door je organisatie, uit steeds meer bronnen. De cloud is inmiddels gemeengoed, zaken als Internet of Things en Artificial Intelligence zorgen voor een explosieve groei aan bronnen, de complexiteit neemt toe. 

De state-of-the-art datawarehouse automation oplossing van TimeXtender biedt uitkomst. Simpeler, sneller en meer data verwerken, zodat de waarde van data echt wordt benut. Minder handmatig werk betekent minder tijd en minder benodigde resources. Oftewel; een kortere time-to-market, sneller van data naar inzicht en bovendien verbeterde efficiency.

We vertellen graag hoe TimeXtender dit waar maakt, ook in bestaande datawarehous-omgevingen, maar we laten je het liever zelf ervaren. Daarom bieden we, samen met TimeXtender, een gratis online workshop om kennis te maken met de mogelijkheden die datawarehouse automation biedt. 

Of je nu een Business Intelligence manager bent of je bezig houdt met Datamanagement, deze workshop is een ideale besteding van anderhalf uur. Een interactieve demo waarin je zelf ervaart hoe makkelijk het is om databronnen te ontsluiten, je data te managen, of bijvoorbeeld TimeXtender in te zetten in je Azure omgeving. 

Meld je nu aan >>

Wanneer?

01 juni, van 10:30 uur tot 12:00 uur.

Waar?

Jouw werkplek. En Microsoft Teams.

We ontmoeten je graag digitaal op 01 juni! 

Klik hier om in te schrijven >>

(Let op; de sessie biedt ruimte voor een beperkt aantal deelnemers, vol=vol)

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.