Valid Nieuws

25 apr. 2019

Data Science & Productie-optimalisatie

Data Science, Artificial Intelligence en Internet of Things zijn dé beloftes van de huidige tijd. En ze worden steeds vaker gekoppeld aan de industrie sector, onder het mom van Industrie 4.0. De praktijk leert dat er een wezenlijk verschil is tussen beloven en waarmaken.

Wat is er nodig om daadwerkelijk waarde te creëren uit de data die in ieder industriebedrijf ronddwalen? Je weet dat je beschikking hebt over data, maar hoe ontdek je patronen en hoe zorg je er voor dat je organisatie er wat aan heeft?

Tijdens de ronde tafel sessie (op 29 mei aanstaande) geven we antwoord op deze vragen en nemen we je mee in de kansen die Data Science biedt als het gaat over productie-optimalisatie. Een perfecte gelegenheid om met peers uit de industrie sector in gesprek te gaan en je te laten inspireren over de mogelijkheden én onmogelijkheden die Data Science biedt als het gaat over het optimaliseren van productie.

Direct aanmelden

Over de spreker

Johan van Rooij is Senior Data Scientist bij Valid en Assistant Professor aan de Universiteit Utrecht. Als expert op het gebied van algoritmiek en machine learning heeft Johan veel ervaring met het optimaliseren van logistiek en productie processen.

De discussie tijdens deze ronde tafel bijeenkomst wordt geleid door Jacques Born – Senior Accountmanager Industrie bij Valid.

Datum, locatie en agenda

29 mei 2019

Valid’s hoofdkantoor: de V-Tower – Flight Forum 565, 5657DR  Eindhoven

15:30 – 16:00  - Ontvangst

16:00 – 16:30 – Introductie en kennismaking

16:30 – 17:30 – Ronde tafel presentatie Johan van Rooij: Data Science & Product-optimalisatie

17:30 – 18:30 – Discussie & netwerk gelegenheid

Meld je aan

Deelname aan deze sessie is kosteloos voor IT-verantwoordelijken die werkzaam zijn in de industrie-sector.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.