Valid Nieuws

03 okt. 2019

Connecting Flight Forum: Digital Dilemmas

Op donderdag 31 oktober vindt wederom Connecting Flight Forum plaats. Op initiatief van stichting Flight Forum stellen verschillende bedrijven op Flight Forum zich voor aan de hand van een specifiek onderwerp. Het onderwerp van de aankomende editie zal zijn: digital dilemmas.

Vandaag de dag kan technologie het onmogelijke mogelijk maken. Maar waar trek je de grens? Wat is de potentiële impact van de digitale keuzes die je maakt en hoe ga je om met deze uitdagingen?

Voor deze editie is collega Tom Staal (CISO bij Valid) één van de vier sprekers. Zijn verhaal: ‘To go digital you can’t go Dutch’. Aanmelden en meer informatie is hier te vinden.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.