Valid Nieuws

03 okt. 2019

Connecting Flight Forum: Digital Dilemmas

Op donderdag 31 oktober vindt wederom Connecting Flight Forum plaats. Op initiatief van stichting Flight Forum stellen verschillende bedrijven op Flight Forum zich voor aan de hand van een specifiek onderwerp. Het onderwerp van de aankomende editie zal zijn: digital dilemmas.

Vandaag de dag kan technologie het onmogelijke mogelijk maken. Maar waar trek je de grens? Wat is de potentiële impact van de digitale keuzes die je maakt en hoe ga je om met deze uitdagingen?

Voor deze editie is collega Tom Staal (CISO bij Valid) één van de vier sprekers. Zijn verhaal: ‘To go digital you can’t go Dutch’. Aanmelden en meer informatie is hier te vinden.

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.