Valid Nieuws

21 jun. 2019

Valid komt met stip binnen in Computable’s werkgeversonderzoek

In het Werkgeversonderzoek ICT-organisaties van Computable geven medewerkers waardering voor hun werkgever. In de editie van 2019 komt Valid met stip binnen op plaats 31 met een 8,06 als algemeen waarderingscijfer.

Michèl Robberts, HR manager bij Valid: “Voor ons is dit een bevestiging dat de aanpak, om de medewerker centraal te zetten, daadwerkelijk werkt en resulteert in een hoge waardering in de categorieën ‘Balans tussen werk en privé’ en ‘Doorgroei- en Carrièremogelijkheden’. Dit geeft nog meer energie en vertrouwen in de activiteiten die wij de komende tijd nog op de planning hebben staan!"

“In drie van de sectoren waar we een strategische focus op hebben staan we op nummer 1. Het is geweldig dat we daar zo’n goede positie hebben opgebouwd,” zegt Dis Valcq, directeur van Valid. "Ontzettend trots dat onze collega's ons op deze wijze waarderen en belonen met mooie cijfers!".

De plekken waar Valid staat in de diverse categorieën:

  • 1e plaatsen in de sectoren Finance, Industrie en Vastgoed
  • 3e plaats Zakelijke Dienstverlening
  • 3e plaats Outsourcing
  • 4e plaats Work-Life Balance
  • 4e plaats Business Applications & Analytics
  • 10e plaats doorgroeimogelijkheden

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.