Valid Nieuws

26 jun. 2023

Valid bovenaan op meerdere onderdelen van Computable Career Guide 2023

Computable heeft de resultaten van haar jaarlijkse werkgeversonderzoek gepubliceerd. De Computable Career Guide 2023 presenteert de 50 beste werkgevers in de ICT-markt in Nederland. Met een 8.41 is Valid voor het vijfde jaar op rij onderdeel van deze top 50.

Ook dit jaar wordt in het onderzoek gemeten met welke verschillende ICT-onderwerpen de deelnemende organisaties zich bezighouden en in welke specifieke branches ze actief zijn. Op maar liefst vier topics en branches scoort Valid de eerste positie.

“De nummer 1 plek in de categorieën Infrastructuur, netwerken & netwerkbeheer en Business Intelligence, data analytics & data science raken het hart van onze dienstverlening en onderschrijft dat we daar de juiste dingen doen. Een top 3 notering op het gebied van Outsourcing is ook mooie waardering voor ons Managed Services team.” Zegt Dis Valcq, co-CEO en oprichter van Valid.

“We voeren de lijst aan binnen de industriesector en de zakelijke dienstverlening en realiseren een top 5 vermelding binnen financiële dienstverlenging, accountancy en vastgoed. Dus ook de inspanningen binnen sectoren waar we ons vanuit onze strategie op concentreren worden met prachtige resultaten gewaardeerd. We zijn al jaren onderdeel van de Computable Career Guide, maar het is ieder jaar dat we een sterke notering realiseren weer iets om trots op te zijn.”

Klik hier voor de volledige publicatie

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.