Valid Nieuws

28 aug. 2017

Blue Meteorite en Valid kondigen partnership aan

28 augustus, Eindhoven – Valid en Blue Meteorite kondigen een partnership aan. Valid breidt met dit partnership haar oplossingen op het gebied van Business Productivity uit met Valo Intranet. 

De filosofie van Blue Meteorite is om “het leven en de werkdagen van intranet gebruikers en ontwikkelaars eenvoudiger te maken, sneller en meer samenwerkingsgericht dan ooit.” Een filosofie die perfect past bij de visie van Valid als het gaat om Business Productivity.  

“We laten onze klanten vooroplopen. Dat is de belofte die we maken met ons motto Stay Ahead. En dit partnership helpt ons om die belofte waar te maken.” Aldus Jacques Born, verantwoordelijk voor de Business Productivity oplossingen van Valid. “We zien in de markt een toenemende vraag naar standaardisatie. Geen dure, logge maatwerkoplossingen als het gaat om bijvoorbeeld intranet. Met Valo Intranet richt Blue Meteorite zich, net als Valid, volledig op Microsoft technologie. Samen zijn we nog beter in staat om waarde toe te voegen bij onze klanten met Office 365 en SharePoint Online oplossingen.”

Valo Intranet is een out-of-the-box Intranet, waarmee implementaties van bijvoorbeeld SharePoint online een aanzienlijk kortere doorlooptijd kennen. “Onze klanten plukken hier de vruchten van. Een kortere time-to-market, flexibilisering van kosten én een hoge kwaliteit intranet. We zijn erg blij met dit partnership en kijken er naar uit om met Valo Intranet de Nederlandse markt te bedienen.” Besluit Born.

Meer over Valo

Valo Intranet is ontstaan doordat intranet- en SharePoint experts van Blue Meteorite besloten er mee te stoppen om steeds maar weer opnieuw het wiel uit te vinden. Blue Meteorite is opgericht in Finland in 2001. Vanaf het begin heeft Blue Meteorite zich 100% gefocust op Microsoft technologieën. In 2009 hebben ze besloten zich te richten op SharePoint en nu zijn ze volledig gericht op Office 365 en Azure. Momenteel zijn er 100 professionals werkzaam in Helsinki en Jyväskylä in Finland. Kijk voor meer informatie op www.valointranet.com

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.