Valid Nieuws

17 aug. 2020

Valid tilt samen met Proofpoint security awareness naar een hoger niveau

Valid en Proofpoint, een toonaangevend cybersecuritybedrijf, hebben samen de handen ineen geslagen om security awareness in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Met de diensten van Proofpoint versterkt Valid haar Security-as-a-service-portfolio. Ook op IT-security gebied vervult Valid een belangrijke rol voor haar klanten. Met het partnership met Proofpoint bouwt Valid verder aan haar missie ‘Stay Ahead’, waardoor klanten voorop blijven lopen.

Security-experts zijn het er over eens: meer dan 90% van de cyberaanvallen beginnen met een e-mail. Oplossingen die schadelijke e-mails detecteren en blokkeren zijn een goede eerste stap. De onoplettende eindgebruiker blijft de grootste risicofactor. 

Bewustwording is het meest effectieve middel om de kans op succesvolle phishing aanvallen aanzienlijk in te perken. Met de Security Awareness training en Phishing-simulatie diensten van Proofpoint maakt Valid het mogelijk om het security bewustzijn binnen een organisatie te verhogen, en daarmee de vatbaarheid voor dergelijke aanvallen aanzienlijk te verlagen.

Het Security Awareness platform van Proofpoint biedt diverse Security Awareness diensten om gebruikers te trainen, testen en voor te lichten over de verschillende aanvalstechnieken die vandaag te dag worden gebruikt. Dit helpt om:

  • De bewustwording van medewerkers te verhogen;
  • Het gedrag van medewerkers te veranderen;
  • De kans op een cyber aanval te verlagen;
  • Beveiligingsrisico’s duurzaam te mitigeren.

“We gebruiken de diensten van Proofpoint nu geruime tijd voor onze klanten én onze eigen organisatie” zegt Tom Staal, CISO van Valid. “Ik ben zeer tevreden met de samenwerking en de dienstverlening van Proofpoint.”

“Security stijgt op de agenda van vele organisaties. Valid levert op dit vlak steeds meer diensten aan haar klanten. Naast technische diensten ontwikkelen we ook een breed pakket aan security diensten als onderdeel van onze Security-as-a-service-portfolio, met als primair doel onze klanten te helpen op alle fronten van informatiebeveiliging” vervolgt Tom Staal. “Samenwerken met professionele en innovatieve organisaties zoals Proofpoint past helemaal in onze strategie om als service-integrator op te treden voor onze klanten.”

Proofpoint, Inc. (NASDAQ: PFPT) is een toonaangevend cybersecurity bedrijf dat de grootste activa en de grootste risico's van organisaties beschermt: hun mensen. Met een geïntegreerde suite van cloud-gebaseerde oplossingen helpt Proofpoint bedrijven over de hele wereld om gerichte bedreigingen tegen te houden, hun gegevens te beschermen en hun gebruikers veerkrachtiger te maken tegen cyberaanvallen. Organisaties van elke omvang, waaronder meer dan de helft van de Fortune 1000, vertrouwen op Proofpoint voor mensgerichte beveiligings- en compliance-oplossingen die hun meest kritieke risico's in e-mail, de cloud, sociale media en het web beperken. Meer informatie tref je op www.proofpoint.com.

Wil je meer weten over de samenwerking, heb je interesse in Security Awareness of andere security-diensten neem dan contact op met Tom.

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.