Valid Nieuws

29 apr. 2021

Valid Managed Services voor tweede keer op rij gelauwerd in Verticale Markt MSP-onderzoek

Zesde jaarlijkse lijst onthult toonaangevende MSP's in industrie, financiële diensten, gezondheidszorg, overheid en meer

Valid Managed Services is genoemd in After Nines Inc.'s ChannelE2E Top 100 Vertical Market MSP's lijst en onderzoek voor 2021. De jaarlijkse lijst en het onderzoek (#MSP100) identificeren en eren de top 100 managed services providers (MSP's) in de sectoren industrie, financiële dienstverlening, gezondheidszorg, overheid en andere verticale markten.

De resultaten van het Top 100 Vertical Market MSP-onderzoek van dit jaar zijn bijzonder indrukwekkend. MSP’s navigeerden met succes door de coronavirus pandemie en verhoogden hun jaarlijkse verticale marktomzet met gemiddeld 25%. In schril contrast hiermee daalde de totale omzet van kleine bedrijven in de Verenigde Staten met 27,5% van januari 2020 tot maart 2021, volgens TrackTheRecovery.org.

De Top 100 Vertical Market MSP's ranglijsten zijn gebaseerd op ChannelE2E's Q4 2020 en januari 2021 lezersonderzoek, en ChannelE2E's verticale markt industrie dekking. MSP's in de lijst en het onderzoek maken gebruik van diepgaande verticale marktexpertise om jaarlijks terugkerende inkomsten (Annual Recurring Revenues, AAR) te genereren in specifieke marktsegmenten.

Het onderzoek van dit jaar onthulde verschillende belangrijke MSP-markttrends, waaronder:

  • Genomineerde genereerden in 2020 een gecombineerde $ 1,40 miljard aan jaarlijks terugkerende inkomsten (ARR) in de verticale markt, een stijging ten opzichte van $ 1,12 miljard miljoen in 2019. De stijging betrof organische groei in combinatie met aanhoudende fusie- en overnameactiviteiten (M&A).
  • De Top 100 Vertical Market MSP's beheren vanaf 2020 nu meer dan 3,1 miljoen gebruikers over hun klantensites, een stijging ten opzichte van 2,8 miljoen in 2019.
  • MSP's beschouwen hun top verticale markt technologiepartners als Microsoft (58%), Dell Technologies (19%), Cisco Systems (17%), ConnectWise (16%) en Amazon Web Services (14%).

Valid Managed Services werd gerangschikt als de top verticale markt MSP in Manufacturing en als nummer 17 overall.

"Ik ben er trots op dat we de top 20 van dit jaar weer hebben gehaald en in het bijzonder trots op ons nummer-1 plek onder MSP's in manufacturing voor het tweede jaar op rij", aldus Eric Hogenboom, co-CEO van Valid. "De proces- en maakindustrie sectoren zijn bijzonder belangrijk voor Valid. Onze wortels liggen in het zuiden van Nederland waar chemie en hightech spilfuncties vervullen in de economie. Omdat we klanten als Fujifilm, Neways, Sitech Services, Sabic en Omron ondersteunen is deze sector cruciaal in ons DNA en vertegenwoordigt een groot deel van onze omzet."

"After Nines Inc. feliciteert Valid met dit resultaat," zegt Amy Katz, CEO van After Nines Inc. "Bedrijven wereldwijd zijn afhankelijk van de Top 100 Vertical Market MSP's voor cybersecurity, automatisering en andere technologie diensten - vooral te midden van de coronavirus pandemie."

De ChannelE2E Top 100 Vertical Market MSP's lijst en onderzoek worden overzien door Content Czar Joe Panettieri (@JoePanettieri). De online lijst en het bijbehorende rapport vindt u hier.

De prioriteit van Valid Managed Services is het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit van haar klanten. Wij begrijpen dat organisaties moeten kunnen vertrouwen op de expertise en flexibiliteit van hun outsourcing partner. Dit is nodig om gezamenlijk continu verbeteringen te ontwikkelen zodat de business kan floreren. In de 2020 editie van Giarte's IT Experience Monitor waren we dan ook vereerd met de hoge vertrouwensscore die Valid kreeg van haar klanten. Lees meer over onze belofte op onze website.

Over Valid

Onder het motto 'Stay Ahead' ondersteunt Valid organisaties bij het optimaliseren en innoveren van hun business. De 300 professionals staan altijd klaar voor klanten, waar ze ook zijn. De prioriteit van Valid Managed Services is de bedrijfscontinuïteit van haar klanten. Valid IT Consultancy versterkt organisaties met flexibele ondersteuning. Valid Digital Business levert oplossingen die klanten helpen data-gedreven te worden. Kijk voor meer informatie op https://www.valid.nl   

Over After Nines Inc.

After Nines Inc. biedt begeleiding aan strategische partners van IT-organisaties en IT-beveiligingsprofessionals via ChannelE2E en MSSP Alert. ChannelE2E volgt elke fase van het traject van de IT-dienstverlener - van ondernemer tot exit. MSSP Alert is de wereldwijde stem voor Managed Security Services Providers (MSSP's).   

  • Voor sponsoring informatie kunt u contact opnemen met After Nines Inc. CEO Amy Katz
  • Voor inhoudelijke en redactionele vragen kunt u contact opnemen met After Nines Inc. Content Czar Joe Panettieri

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.