Valid Nieuws

23 jul. 2019

CSU besteedt ICT uit aan Valid

Schoonmaakbedrijf CSU besloot haar ICT-infrastructuur te vernieuwen en uit te besteden aan Valid, de specialist in het ontwerpen, bouwen en beheren van hybride Cloud omgevingen. De organisaties tekenden een samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar. Met name de culturele fit wordt gezien als een uitstekende basis voor verdere samenwerking: innovatief én mensgericht.

De vernieuwing van de ICT-infrastructuur betreft een nieuw werkplekconcept (fleXpace®) voor 1000 werkplekken en het migreren van het applicatielandschap. Alle on-premise ICT-systemen van CSU en zusteronderneming Tzorg worden ondergebracht in de Public Cloud van Microsoft: Azure en Office 365. Valid ontzorgt CSU met Outsourcing op het gebied van ICT-beheer en neemt het voortouw voor innovatie op IT-vlak om ervoor te zorgen dat IT blijft aansluiten bij de business behoeftes van CSU en Tzorg. De overdracht is begin juni gestart en wordt naar verwachting eind 2019 afgerond. 

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Den Haag. CSU biedt werk aan ruim 16.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Dochteronderneming Tzorg biedt in ruim 300 gemeenten huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding binnen de Wmo. Bijna 10.000 betrokken, opgeleide thuishulpen zijn in hun wijk een vertrouwd gezicht voor de bijna 50.000 cliënten.

Volledig vertrouwen
Rob Mertz, Sales Manager bij Valid: “Het is een intensief en zorgvuldig traject geweest. CSU wist goed te duiden wat de functionele eisen en wensen waren. Valid vertaalde deze functionaliteiten vervolgens naar outsourcing-diensten op basis van het Valid Hybride Cloud model. Daarnaast hadden beide partijen in deze periode de gelegenheid om elkaars cultuur beter te leren kennen. CSU en Valid hebben het volledige vertrouwen in een succesvol partnership de komende jaren.”

Vernieuwen met technologie 
John Adegeest, Directeur ICT bij CSU: “Valid heeft als meerwaarde dat zij kennis op het gebied van ICT-outsourcing combineert met een duidelijke visie op de ontwikkelingen in onze business. Hierdoor zijn we als bedrijf in staat daadwerkelijk te vernieuwen met behulp van technologie. Altijd, overal, vanaf ieder apparaat veilig kunnen werken en samenwerken is hierbij essentieel.” 


Over CSU

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Den Haag. CSU biedt werk aan ruim 16.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 3. In 2019 werd CSU voor het zesde jaar op rij gecertificeerd als 'Top Employer Nederland'. In 2018 won CSU voor het samenwerkingsmodel ‘FM Coalitie’ zowel een Best Practice Award als een European Cleaning and Hygiene Awards 2018 in de categorie ‘Excellence in Client and Contractor Partnerships’. Daarnaast ontving de circulaire bedrijfskledinglijn van CSU een Corporate Fashion Award in de categorie ‘MVO collecties’. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 in 2019 kwam CSU als de nummer 1 in facilitaire dienstverlening uit de bus. Meer info op www.csu.nl.

Over Tzorg

Tzorg biedt in ruim 300 gemeenten huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding binnen de Wmo aan ouderen, mensen met lichamelijke beperkingen en/of (door leeftijd veroorzaakte) psychische beperkingen. Cliënten kunnen daardoor langer in hun eigen vertrouwde omgeving wonen. Onze thuisondersteuning is gericht op de zelfredzaamheid van de cliënten en hun wensen en gewoonten. Onze bijna 10.000 betrokken, opgeleide thuishulpen zijn in hun wijk een vertrouwd gezicht voor de bijna 50.000 cliënten. Tzorg is HKZ gecertificeerd en staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. In samenwerking met gemeenten zoekt het naar oplossingen om zorg innovatief, betaalbaar en toekomstgericht in te richten, met oog voor goed werkgeverschap. 
Meer informatie op www.tzorg.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.