Menu

Cloud & het Moderne Datacenter

Centralisatie en virtualisatie zijn waarschijnlijk al lang onderdeel van uw datacenter-strategie. U bent nu toe aan het benutten van de mogelijkheden van de Cloud. Aan een architectuur die on-premises, Private en Public Cloud IT combineert en integreert, met alle voordelen van dien. En u bent benieuwd naar de voor- en nadelen van Software Defined. Techniek die u in staat stelt om voorop te lopen. 

De hoge eisen waaraan uw infrastructuur dient te voldoen, vergen een gedegen architectuur. Een architectuur waarin het beste dat de techniek te bieden heeft slim gecombineerd wordt tot een robuuste, gebruiksvriendelijke, flexibele en beheerbare infrastructuur. Als geen ander zijn onze infrastructuur-architecten in staat zo’n architectuur te ontwerpen en te realiseren. Waarna we u ook de zorg voor het beheer uit handen kunnen nemen.

Valid Private Cloud

Zeker in het geval van bedrijfskritische IT omgevingen, waarbij maximale uptime een belangrijke rol speelt, kan een IT basisinfrastructuur voor hoofdbrekers zorgen. Infrastructure-as-a-Service is een uitstekende alternatief voor een eigen infrastructuur.

Meer over IaaS-dienstverlening & de Valid Private CloudMeer over IaaS-dienstverlening & de Valid Private Cloud

 

Disaster Recovery On-Demand

Daarnaast bieden we Disaster Recovery diensten aan. Omdat wanneer het onverhoopt fout gaat, u snel door moet kunnen. U betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Disaster-Recovery-as-a-Service dus.

Aan de slag met Disaster Recovery-as-a-ServiceAan de slag met Disaster Recovery-as-a-Service

 

State-of-Art Connectivity

Uiteraard dient uw infrastructuur ook rekening te houden met de laatste stand van de techniek wat connectiviteit betreft. Naast onze eigen consultants en technische specialisten benutten we indien nodig de kennis en diensten van onze partners Interconnect en VodafoneZiggo.

 Relevante Artikelen

IaaS & De Valid Private Cloud
Disaster Recovery as a Service


Ga terug naar

Infrastructures


Neem contact op met
Patrick Nijssen