Innovatieve applicaties

Als je blijft ontwikkelen ben je altijd in bedrijf.

Iedere onderneming maakt gebruik van applicaties en wordt data-gedreven. Door bestaande applicaties te optimaliseren of nieuwe innovatieve applicaties te ontwikkelen, zorgen we ervoor dat organisaties processen verder kunnen optimaliseren. Onze doelstelling is om hoge kwaliteit tegen een weloverwogen inzet van kosten, mensen en middelen op te leveren tegen een zo laag mogelijk risico. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van alle beschikbare data.

Optimaliseer en innoveer je bedrijfsprocessen

Haal meer uit je bestaande IT

Wij kijken samen met jou hoe we het maximale kunnen halen uit jouw bestaande IT-omgeving. Zo maak je optimaal gebruik van wat je al hebt en bereid je je voor op de toekomst.

Moderniseer bestaande applicaties

Verbeter applicaties en zorg ervoor dat je bedrijfsprocessen up-to-date blijven. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams gebruiken moderne methodieken om jouw applicatie te optimaliseren.

Nieuwe, data-driven applicaties

Laat nieuwe, data-gedreven platform- en device onafhankelijke applicaties ontwikkelen om nieuwe markten en diensten te ontwikkelen, medewerkers betere tools te geven en klanten aan je te binden.

Digitale innovatie

We ondersteunen de digitale transformatie van jouw processen, diensten en producten zodat je voorop kan blijven lopen in waar je het beste in bent.

Optimaliseer en innoveer je bedrijfsprocessen

Ons team staat voor je klaar

Ons team van developers, testers, kwaliteit-, projectmanagers en data scientists staat voor je klaar om jouw applicatie-voorop te laten lopen, vanuit onze kantoren of bij jou op locatie.

Compleet applicatiebeheer

Wij hebben alles in huis om jouw applicaties te ontwikkelen, testen, releasen, beheren en innoveren. On-site of volledig remote. On-premise of in de cloud.

Altijd Agile

Scrum en DevOps zijn de kern van onze aanpak. Je ziet resultaten snel ontstaan doordat je met ons ontwikkelteam nauw en iteratief samenwerkt.

Eén aanspreekpunt voor al je vragen

Wij staan paraat om de continuïteit en de stabiliteit van je applicaties te waarborgen, incluis het contact met derde partijen. Er is altijd een service level dat past bij jouw organisatie.

Onze methodiek in 3 simpele stappen

Ready

Om een volledig beeld te krijgen analyseren onze professionals jouw onderneming om te komen tot praktische verbetervoorstellen.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot migratie, implementatie, on-boarding en ondersteuning.

Stay ahead

Blijf vooroplopen doordat we jouw IT managen en samen blijven door ontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Lees meer

Vesteda - de optimale gebruikerservaring

"De agile-aanpak heeft niet alleen geleid tot snellere oplevering, maar ook een beter eindresultaat."
Jan van der Wegen - Regiomanager.

Bekijk de case

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.