Data & Analytics

Van inzicht naar actie. We helpen bedrijven met een end-2-end BI-omgeving in de cloud. Het uiteindelijk doel is inzicht geven aan de mensen die een beslissing moeten nemen. Dit inzicht kan alleen maar verkregen worden door data te verzamelen, vervolgens te transformeren en beschikbaar te stellen als relevante informatie aan klanten, medewerkers en leveranciers. Valid’s aanpak en filosofie uit zich in een oplossing die gestoeld is op de behoefte van de gebruiker en niet gestoeld is op beschikbaarheid van data of technologische mogelijkheden. In onze oplossing maken we naast onze jarenlange ervaring en aanpak gebruik van datawarehouses, datawarehouse-automation, rapportage en dashboardtooling.

Direct aan de slag? Ontdek wat datavisualisatie voor jou kan betekenen

Datavisualisatie met Power BI

Analytics

We behandelen de volledige levenscyclus van jouw bedrijfsgegevens van applicatie landschap tot aan het toegankelijk maken van data via een datawarehouse oplossing. Daarbij bepalen we samen welke verbeteringen geïmplementeerd dienen te worden op de volgende gebieden: data governance, master data- en data quality management evenals de mate van integratie naar en presentatie van de data in de datawarehouse. Ons Analytics Platform is onderdeel van het Valid Smart Data Platform. Leer hier meer over de mogelijkheden.

Reporting

Wij implementeren de BI-oplossingen die nodig zijn om de concurrentie voor te blijven. Hoge prestaties zijn afhankelijk van de mogelijkheid om inzicht te krijgen in data-inzichten die organisaties nodig hebben om sneller en betere beslissingen te nemen. Onze BI-oplossing biedt deze mogelijkheden, is robuust, aanpasbaar en schaalbaar om al jouw gestructureerde en ongestructureerde, batch- en streaming gegevens adequaat te verwerken.

AI & Analytics

Terugblikken op basis van de opgebouwde geschiedenis levert met zekerheid waardevolle inzichten. De echte waarde van data ligt in het verschuiven van "wat is er gebeurd?" naar "wat  zal er gebeuren?".

Analyses doen met behulp van modellering, machine learning, data mining en simulaties leiden tot optimalisatie van processen en producten, voorspellende risico-beoordelingen en voorschrijvende besluitvorming. Resultaat: tevreden werknemers, blije klanten en succesvolle producten.

Managed Services

Ons toegewijde team van professionals beheert jouw kritieke BI-infrastructuur zodat jij je zorgeloos kan focussen op de zaken die er toe doen.

Een toekomstvaste oplossing kan meebewegen met veranderingen van jouw organisatie, processen en technologieën. Vermijd supportuitdagingen als gevolg van technologische vooruitgang, personeelswisselingen, vakanties, ziekte en kennislacunes… en vertrouw jouw BI- en Analytics oplossing aan ons toe. We staan garant voor veilige, flexibele en geïntegreerde oplossingen.

Naar de Cloud

Wat krijg je als ons team van datawarehouse experts slechts acht dagen er flink de schouders onder zetten? Een datawarehouse in de cloud. Volledig functioneel, klaar om te gebruiken en de voordelen van Cloud te benutten. Snel ontwikkelen, snel succes boeken en snel opschalen. In acht dagen klaar voor de toekomst? 

Ontdek het Datawarehouse Fast Edition >>

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.