Modern Dataplatform

Jouw organisatie droomt ervan om een data-gedreven organisatie te worden. Iedereen kan zijn activiteiten aansturen dankzij dashboards en die via self-service BI eenvoudig bedienen. Processen zijn geautomatiseerd en worden slim gevoed door data en Artificial Intelligence. Ook innovatie is data-gedreven dankzij kort cyclische experimenten. Men ontwikkelt nieuwe diensten en nieuwe inkomstenbronnen op basis van geavanceerde Analytics. Kortom, de beloftes van Big Data worden gerealiseerd.

En nu terug naar de echte wereld: het BI-team zit met de handen in het haar. De huidige technologie en processen lopen te traag en zijn inflexibel. De betrouwbaarheid van de data is twijfelachtig. Waarom eigenlijk? Iedereen wijst naar elkaar! Hoe kan je zo Agile innoveren? Extra investeringen zijn nodig om de hoeveelheid data bij te benen. Is er geen manier om kosten en baten in evenwicht te houden? Trouwens… hoe zit het met bestaande investeringen, die kan je toch niet weggooien? En compliance-eisen zitten je dwars: data beveiliging, optimaal geregeld?

Laten we er geen doekjes om winden: het opzetten van een moderne dataplatform vereist een integrale aanpak. Een die modulair en wendbaar in te passen valt in jouw organisatie. Geen one-size-fits-all, en ook geen dure maatwerkoplossing.

Het Moderne Dataplatform van Valid voldoet aan de verwachtingen van data-gedreven organisaties. We leveren, op een agile manier, oplossingen gebaseerd op standaard bouwblokken.

Heb jij het in je om een data-gedreven organisatie te zijn? Doe de test!


Onze methodiek

De Ready-Set-Stay Ahead methodiek van Valid dekt alle relevante fases, van “Biz-Dev” tot “Dev-Ops alignment”.

Ready

  • Het Valid BI Capability Framework helpt inventariseren waar de IST-sterktes staan en waar SOLL-verbeterpotentieel ligt;
  • Een Project Start Architecture vormt de basis voor de alignement van business doelstellingen met het toekomstige dataplatform.

 

Set

  • Valid ontwerpt en bouwt een technische dataplatform, turnkey in de cloud met Microsoft Azure, of als evolutie op jouw bestaande data architectuur, of een hybride vorm;
  • Tevens zorgen we voor de juiste processen, governance en user adoption zodat de organisatie effectief omgaat met het nieuwe platform;
  • De juiste tooling wordt geïmplementeerd zodat processen, zoals test- en release- management, geautomatiseerd worden.

Stay Ahead

  • Valid ziet erop toe dat het platform operationeel betrouwbaar levert wat je nodig hebt;
  • Met de beschikbare data en functionaliteit ontwikkelen we samen nieuwe modellen zodat de business kan blijven innoveren;

Meer weten? Neem contact met ons op, of download onze whitepaper:

In drie stappen naar Big Data

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.