Cloud Security Benchmark

De cloud biedt veel voordelen, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en mobiliteit. Tegelijkertijd maakt cloud computing organisaties kwetsbaar voor cyberaanvallen, die dan ook steeds vaker en met toenemend succes worden gelanceerd. Hoog tijd dus om je weerbaarheid te verhogen en dreiging om te zetten in een kans. Weet jij wat de status is van jouw cloud security? Waarop scoor je goed, waar is nog verbetering mogelijk?

Ontdek hoe je jouw organisatie kunt beveiligen tegen cyberdreigingen en de kracht van de cloud kunt benutten. Lees in de informatieve brochure hoe de benchmark diepgaande inzichten biedt in de nieuwste trends op het gebied van cloudbeveiliging en hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen verschillende risico’s en dreigingen. 

De benchmark levert een gedetailleerd inzicht in de staat van je cyberdefensie. Je beschikt na afloop over een leidraad voor maatregelen die je kunt nemen om inbreuken te voorkomen en risico’s te verminderen. Je kunt hierin prioriteiten stellen. Andere voordelen van de Cloud Security Benchmark:

Inventariseer het security niveau van je organisatie en versterk je verdediging tegen ransomware, malware en andere dreigingen.

De Valid Cloud Security Benchmark helpt organisaties die met Microsoft Azure en Microsoft 365 werken, om hun security naar een hoger niveau te tillen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de meetbare standaarden van het Center for Internet Security (CIS). Deze gezaghebbende organisatie gebruikt bewezen methodes om organisaties wereldwijd te helpen zich beter te beschermen tegen dreigingen.

De brochure is vrij beschikbaar. Je hoeft geen gegevens achter te laten.

Interesse in- of benieuwd naar de Cloud Security Benchmark?

Heb je interesse in- of ben je benieuwd of de Cloud Security Benchmark iets voor jouw organisatie zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We gaan graag met je in gesprek en nemen je uitgebreid mee in de resultaten van de benchmark bij andere organisaties. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!