VALID CHANGE MAKERS

Wij regelen het!

Wij helpen je veranderen. Jij wilt een project uitrollen, wij hebben de capaciteit en kennis in huis. We zorgen dat je project gestroomlijnd verloopt en helpen jouw kennisniveau tegelijkertijd te verhogen met projectmanagers, agilisten en business informatie-analisten die weten wat ze doen. Nieuw bloed om de boel aan te jagen.

Onze klanten zien ons als ‘one of the team’. We staan naast je. Want wij geloven in de perfecte combinatie tussen samen stappen maken en samen leren. Want als wij voorop lopen, kun jij dat ook. Met de slimste route voor jou als resultaat. 

Lees hier meer over onze belofte

Ontmoet onze consultants

Projectmanagers

Onze projectmanagers zetten hun kennis en ervaring in om ieder project tot een succes te maken. Zij zijn in staat om de juiste aanpak (Prince II, Agile) voor jouw organisatie in te zetten. Lees meer

Business Analyse

Hoe voer je veranderingen succesvol door? Onze Business Analisten hebben dé aanpak om die vraag voor je te beantwoorden. Lees meer.

Project Health Check

Onze projectmanagers gaan voor jou aan de slag en nemen jouw project onder de loep. Lees meer.

Agile

Agile is niet meer weg te denken uit de huidige tijd. Maar hoe zet je deze werkwijze succesvol in om er echt de vruchten van te plukken? Wij helpen je vooroplopen. Lees meer.

Onze cases

Een greep uit tevreden Change Makers klanten
nxp
van lanschot
Orbcomm
Dynacommerce
maastrichtuniversiteit
obvion
mosa
vodafoneziggo

Heb je een vraag over Change Makers?

Max en Koen helpen je graag!

Laat het weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Geen zin om te wachten?

Bel: 088 - 900 95 00 en vraag naar Max Severijns of Koen Lambooij!

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.