VALID CHANGE MAKERS

Wij regelen het!

Wij staan voor het succesvol doorvoeren van veranderingen bij onze klanten.

Samen benaderen wij elk veranderingstraject met een brede blik: onze aanpak richt zich niet alleen op de implementatie, maar ook op de impact op mensen, organisatie, processen en informatie. Hierdoor stellen wij klanten beter in staat om daadwerkelijk resultaatverbetering te realiseren. 

Onze klanten zien ons als 'one of the team', wij staan naast je. Wij geloven in de perfecte combinatie tussen samen stappen maken en samen leren. Want als wij vooroplopen, kan jij dat ook. Samen stippelen wij de slimste route uit om jouw verandering door te kunnen voeren. 

Daarom zijn wij de Valid Change Makers.

Lees hier meer over onze belofte

Ontmoet onze Change Makers

Projectmanagement

Onze Change Makers zetten hun kennis en ervaring in om ieder project tot een succes te maken. Zij zijn in staat om de juiste aanpak (Prince II, Agile) voor jouw organisatie in te zetten. Lees meer.

Business Analyse

Hoe voer je veranderingen succesvol door? Onze Change Makers hebben dé aanpak om die vraag voor je te beantwoorden. Lees meer.

Change management

Met oog voor processen, mensen en cultuur kunnen onze Change Makers organisaties veranderen, vernieuwen en verbeteren.

Agile

Agile is niet meer weg te denken uit de huidige tijd. Maar hoe zet je deze werkwijze succesvol in om er echt de vruchten van te plukken? Wij helpen je vooroplopen. Lees meer.

Project Health Check

Onze Change Makers gaan voor jou aan de slag en nemen jouw project onder de loep. Lees meer.

Choose Your Approach

Voor projectuitvoering zijn er diverse methoden beschikbaar, zoals Scrum, Less, het Spotify-model, Prince2, IPMA en meer. Als je moeite hebt om de juiste methode te kiezen voor jouw project, kan onze workshop 'Choose your Approach' je helpen. Lees meer.

Onze cases

Een greep uit tevreden Change Makers klanten
azl
nxp
kpn
mosa
Medtronic
obvion
Dynacommerce
CBS

Heb je een vraag over Change Makers?

Max en Koen helpen je graag!

Laat het weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Geen zin om te wachten?

Bel: 088 - 900 95 00 en vraag naar Max Severijns of Koen Lambooij!

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.