VALID CHANGE MAKERS

Vooroplopen door succesvol veranderingen te realiseren

Wij zijn dé specialist voor de flexibele inzet van IT Consultants op het vlak van Project management en Business Analyse. 

We staan voor je klaar om je team te versterken met onze expertise. En helpen je om succesvol veranderingen door te voeren. Onze professionals zijn uniek, maar delen allemaal dezelfde mindset: klanten voorop laten lopen én zelf voorop blijven lopen.

Ontmoet onze consultants

Projectmanagers

Onze projectmanagers zetten hun kennis en ervaring in om ieder project tot een succes te maken. Zij zijn in staat om de juiste aanpak (Prince II, Agile) voor jouw organisatie in te zetten. Lees meer

Business Analyse

Hoe voer je veranderingen succesvol door? Onze Business Analisten hebben dé aanpak om die vraag voor je te beantwoorden. Lees meer.

Project Health Check

Onze projectmanagers gaan voor jou aan de slag en nemen jouw project onder de loep. Lees meer.

Agile

Agile is niet meer weg te denken uit de huidige tijd. Maar hoe zet je deze werkwijze succesvol in om er echt de vruchten van te plukken? Wij helpen je vooroplopen. Lees meer.

Onze cases

Een greep uit tevreden Change Makers klanten
CBS
vodafoneziggo
kpn
Orbcomm
azl
nxp
van lanschot
Dynacommerce

Heb je een vraag over Change Makers?

Max en Koen helpen je graag!

Laat het weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Geen zin om te wachten?

Bel: 088 - 900 95 00 en vraag naar Max Severijns of Koen Lambooij!

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.