"Ik ben weg bij Valid"

Al sinds 1999 geven we ervaren IT-professionals alle ruimte om mee te bouwen aan innovatieve IT-oplossingen. In een informele omgeving waarin we ontwikkeling en groei stimuleren en het aan jou is om kansen te pakken. Zo blijf je groeien op jouw eigen authentieke manier. 

Maar gaat er dan niemand weg? Natuurlijk wel. We blijven tenslotte mensen. Dus kan het zijn dat we elkaar ontgroeien. Of dat je klaar bent voor een volgende stap. Snappen we. En juist dan werkt openheid en eerlijkheid het beste. Het resultaat? Een club vol gewilde professionals die al jarenlang vol enthousiasme mooie dingen doen. En een berg aan ervaring rijker zijn als ze weggaan. De club waar we trots op zijn.

En we zijn ook trots op de mensen die weg zijn bij Valid. Die Valid als onderdeel van hun carrière zien, waar ze stappen hebben gezet waar ze met een goed gevoel op terug kijken. En wij ook. Dát zijn onze Valid ambassadeurs. Zoals Ine & Guido.

Ontdek hun verhaal

Ine

Business Informatie Analist - een schat aan ervaring rijker

"Ik heb het enorm naar m'n zin gehad bij Valid, maar was op een gegeven moment toe aan een volgende stap. En die heb ik kunnen zetten, vooral dankzij de berg met ervaring die ik meeneem uit mijn tijd bij Valid. Daar ben ik trots op. Nog steeds heb ik goed contact met mijn oud-collega's en zie ik sommige van hen nog met enige regelmaat."

Guido

Van Business Intelligence Consultant tot Deliverymanager

"Kiezen voor karakter. Dat betekent ook een nieuwe stap durven maken. Door de steile leercurve bij Valid ben ik na maar liefst twaalf jaar naar een volgende uitdaging toegegroeid. Moeilijk? Ja. Gesteund door Valid? Yes! Daardoor kijk ik nog tot op de dag van vandaag terug op mijn tijd bij Valid als een waardevol onderdeel van mijn groeipad."

Maak jij Valid ook onderdeel van jouw carrière?


Kies voor karakter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.