Onze performance management methode gericht op jouw persoonlijke groei!

Onze collega’s zijn het belangrijkste kapitaal van Valid. Daarom vinden we het belangrijk dat we ze blijven binden en boeien. Forward helpt daarbij. Want met Forward draait het om jou. Om jouw persoonlijke groei, zodat je met plezier en passie naar je werk gaat.

We voeren dus geen traditionele planning-, voortgang- en beoordelingsgesprekken meer, vaarwel tegen deze HR-cyclus. Hallo Forward!

We zijn er trots op dat we hiermee een uniek karakter aan Valid geven.

Eigen regie

Het initiatief, bij deze performance management methode, ligt bij onze collega's. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen voortgang en ze nemen de stappen die nodig zijn om het beste uit zichzelf te halen.

Doelen stellen

We werken met kort-cyclische doelen die je binnen een bepaalde periode uitwerkt. Er is een onderscheid tussen resultaatdoelen en ontwikkelingsdoelen. Onze collega's bedenken ook deze doelen zelf. 

Feedback

Om bewust bezig te zijn met je ontwikkeling, vinden wij het belangrijk om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Daarom geven, vragen en ontvangen we graag feedback. Zo helpen we elkaar en geven we complimenten en advies.

Ontdek je talenten

Door Forward komt iedereen erachter wat z'n talenten zijn. Het is investeren in jezelf en in je werk. Iedereen doet dit op zijn eigen manier en niveau. Maar één ding hebben we gemeen: Uiteindelijk worden we er allemaal beter van!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.