Valid als werkgever

Waarom werken bij Valid bijzonder is

Bij ons krijg je een goed salaris en een uitdagende positie binnen een ambitieuze organisatie. Bij Valid ga je jouw carrière een stap verder brengen. Je krijgt de ruimte om je ambities te realiseren en je volop te ontwikkelen in een prettige en open werkomgeving. Een werkomgeving waarin je het beste uit jezelf gaat halen. Ons motto is niet voor niets “Stay Ahead”!

Onze Cultuur

We streven er naar een professionele en prettige partner te zijn om mee samen te werken. Dat lukt niet als we intern niet net zo professioneel en prettig met elkaar omgaan. Daar staan onze kernwaarden voor: Dichtbij, Echt, Scherp en Voorop. 

Onze kernwaarden dragen we naar buiten uit en nemen ook mee in het selectieproces, we vinden het belangrijk dat een (nieuwe) collega zich herkent in onze kernwaarden. Tevens gebruiken we deze kernwaarden in onze functioneringscyclus. Hiertoe hebben we onze kernwaarden doorvertaald naar concrete gedragscompetenties. Zichtbaar en meetbaar. Zo zorgen we ervoor dat het geen loze kreten zijn. En dat zorgt voor resultaat en een sterke cultuur, iets waar iedereen tevreden mee kan zijn.

Alvast kennismaken met je collega's? Ze vertellen je hier graag wat ze bij Valid doen en waarom ze het zo naar hun zin hebben. 
Of bekijk deze video! 

Uniek beloningsysteem

Enkele jaren geleden hebben we een uniek beloningsysteem ontwikkeld en we zijn best een beetje trots op het resultaat. Het unieke aan ons beloningsysteem is dat je zelf jaarlijks de verhouding tussen vast en variabel salaris kunt kiezen. Zo heb je zelf de controle over je inkomen en weet je precies wat je te wachten staat. Wel zo prettig, niet waar?

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast ons unieke beloningsysteem bieden we je, om voorop te blijven lopen, alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Bij ons draait het om tevreden collega's. Zo bieden we, voor vrijwel alle functies, de volgende voorwaarden;

  • Een opleidingsbudget;
  • Een leaseauto;
  • Een laptop;
  • Een telefoonabonnement;
  • 26 vakantiedagen (mogelijkheid om hier 32 van te maken);  
  • Goede pensioenopbouw;
  • Diverse onkostenvergoedingen;
  • Korting op je sportschoolabonnement.

 
Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden?
Laat het Carolien (Senior Corporate Recruiter) weten. 

Neem contact op 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.