Een werkomgeving waarin je het beste uit jezelf gaat halen!

Bij Valid ga je jouw carrière een stap verder brengen. Je krijgt de ruimte om je ambities te realiseren en je volop te ontwikkelen in een prettige en open werkomgeving. Zodat jij het beste uit jezelf haalt. Ons motto is niet voor niets “Stay Ahead”!

Onze Cultuur

Is informeel, we gaan goed en vriendelijk met elkaar om, we zijn niet zo van de hiërachie en iedereen is bij ons 'je en jij'. We geven elkaar feedback in de vorm van complimenten en advies. Zodat we blijven groeien in onze persoonlijke ontwikkeling én hierdoor samen zorgen voor een sterker Valid. We streven ernaar om een professionele en prettige partner te zijn om mee samen te werken. Dat lukt niet als we intern niet net zo professioneel en prettig met elkaar omgaan. Daar staan onze kernwaarden voor: Dichtbij, Echt, Scherp en Voorop. 

Alvast kennismaken met je collega's? Ze vertellen je hier graag wat ze bij Valid doen en waarom ze het zo naar hun zin hebben. Of bekijk deze video! 

Kennisdeling en social events 

Kennisdeling is enorm belangrijk, daarom organiseren we vaak avonden waar je met je collega's kunt bijpraten over je vakgebied. Discussiëren, elkaar naar een hoger niveau tillen, je kent het wel. Iedereen is welkom, welk vakgebied of welke functie dan ook. We vinden het ook leuk om genoeg sociale activiteiten te organiseren voor onze collega's. Zo organiseert onze personeelsvereniging bijna elke maand een uitje of trip, onze maandelijkse borrels in Eindhoven én in Maastricht zijn altijd drukbezocht en ook op sportief gebied vinden er genoeg evenementen plaats. Zodat er naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning! 

Onze arbeidsvoorwaarden

Hadden we al verteld dat het bij ons om tevreden collega's gaat? Naast een geweldige werkomgeving, horen daar ook goede voorwaarden bij;

  • Goed salaris mét bonus en winstdeling;
  • Opleidingsbudget;
  • Leaseauto;
  • Laptop;
  • Telefoonabonnement;
  • 26 vakantiedagen (mogelijkheid om hier 32 van te maken);  
  • Goede pensioenopbouw;
  • Korting op je sportschoolabonnement.

 

 Wil je hier meer over weten? Leuk!
 Laat het Carolien (Senior Corporate Recruiter) weten. 

 Neem contact op 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.