Bij Valid is je carrière een keuze met karakter

Die ene plek waar je écht goed op je plek zit. We zoeken er allemaal naar. Zeker binnen de IT-sector is die zoektocht soms een flinke uitdaging. De keuze is tenslotte reuze. En overal krijg je een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra's. Dus waar kies je voor?

Jouw toekomstige collega's weten het wel

Zij kozen voor karakter. Want dat, is waar we vol mee zitten. We zijn de club met roots in die regio met een vriendelijk en ongedwongen karakter. Waar innovatie keihard gaat en ontwikkeling alle ruimte krijgt. De plek waar we samen kansen pakken en van waaruit we het hele land veroveren.

En eigenlijk, staat dat ook symbool voor hoe we bij Valid zijn. Vooruitkijken, terwijl we vandaag impact maken. Daar gaan we voor. Samen met onze collega's, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. Voor elkaar door het vuur gaan en samen het verschil maken voor aansprekende opdrachtgevers zoals AZL, CSU en Vesteda.

 

Sinds 1999

Al sinds 1999 geven we ervaren IT-professionals alle ruimte om mee te bouwen aan innovatieve IT-oplossingen. In een informele omgeving waarin we ontwikkeling en groei stimuleren en het aan jou is om die kansen te pakken. Zo blijf je groeien op jouw eigen authentieke manier. 

Maar gaat er dan niemand weg? Natuurlijk wel. We blijven tenslotte mensen. Dus kan het zijn dat we elkaar ontgroeien. Of dat je klaar bent voor een volgende stap. Snappen we. En juist dan werkt openheid en eerlijkheid het beste. Het resultaat? Een club vol gewilde professionals die al jarenlang vol enthousiasme mooie dingen doen. En een berg aan ervaring rijker zijn als ze weggaan. De club waar we trots op zijn. En we zijn ook trots op de mensen die weg zijn bij Valid.
Lees hier meer

Dus die gladde praatjes?

Die laten we lekker voor anderen. What you see is what you get. Inclusief 250 eigenzinnige persoonlijkheden die impact maken op IT-projecten, op elkaar én op de toekomst. Kortom, bij Valid kies je een carrière met karakter!

Bij Valid ga je jouw carrière een stap verder brengen. Je krijgt de ruimte om je ambities te realiseren en je volop te ontwikkelen in een prettige en open werkomgeving. Zodat jij het beste uit jezelf haalt. Ons motto is niet voor niets “Stay Ahead”!

Onze Cultuur

Is informeel, we gaan goed en vriendelijk met elkaar om, we zijn niet zo van de hiërarchie en iedereen is bij ons 'je en jij'. We geven elkaar feedback in de vorm van complimenten en advies. Zodat we blijven groeien in onze persoonlijke ontwikkeling én hierdoor samen zorgen voor een sterker Valid. We streven ernaar om een professionele en prettige partner te zijn om mee samen te werken. Dat lukt niet als we intern niet net zo professioneel en prettig met elkaar omgaan. Daar staan onze kernwaarden voor: Dichtbij, Echt, Scherp en Voorop. 

Alvast kennismaken met je collega's? Ze vertellen je hier graag wat ze bij Valid doen en waarom ze het zo naar hun zin hebben. 

Kennisdeling en social events

Kennisdeling is enorm belangrijk, daarom organiseren we vaak avonden waar je met je collega's kunt bijpraten over je vakgebied. Discussiëren, elkaar naar een hoger niveau tillen, je kent het wel. Iedereen is welkom, welk vakgebied of welke functie dan ook. We vinden het ook leuk om genoeg sociale activiteiten te organiseren voor onze collega's. Zo organiseert onze personeelsvereniging bijna elke maand een uitje of trip, onze maandelijkse borrels in Eindhoven én in Maastricht zijn altijd drukbezocht en ook op sportief gebied vinden er genoeg evenementen plaats. Zodat er naast hard werken ook ruimte is voor ontspanning! 

Onze arbeidsvoorwaarden

Hadden we al verteld dat het bij ons om tevreden collega's gaat? Naast een geweldige werkomgeving, horen daar ook goede voorwaarden bij;

  • Goed salaris mét bonus en winstdeling;
  • Opleidingsbudget;
  • Leaseauto;
  • Laptop;
  • Telefoonabonnement;
  • 26 vakantiedagen (mogelijkheid om hier 32 van te maken);  
  • Goede pensioenopbouw;
  • Korting op je sportschoolabonnement.

Wil je hier meer over weten? Leuk!
Neem contact op 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.