Waarschijnlijk het eerste IT-bedrijf dat geen werknemers zoekt.

Wat we wél zoeken?

Mensen die zichzelf blijven ontwikkelen, die streven naar verbetering en worden gedreven door innovatie. IT-professionals die vooroplopen en er alles aan doen om ook onze klanten voorop te laten lopen. Zodat we gezamenlijk onze missie 'Stay Ahead' vervullen. 

IT-professionals met de juiste mindset. 

 

Wil je nog meer collega's ontmoeten? Kijk hier!

Ontmoet je nieuwe collega's

Competence Centers

Onze Competence Centers zijn dé plek om je vakkennis te delen, jezelf én Valid te ontwikkelen, maar het is ook een uitgelezen gelegenheid om bij te praten met je collega’s.

Onze opdrachtgevers

Bij ons werk je aan uitdagende opdrachten bij gerenommeerde klanten. Onze klanten waarderen onze frisse kijk op organisaties en de markt, net als onze drive om resultaten te behalen.

Ruimte voor ontspanning

Wij hebben een actieve personeelsvereniging, die regelmatig activiteiten organiseert. Zo leer je collega’s beter kennen en maak je tegelijkertijd een hoop lol.

Klaar om de eerste stap te zetten?
 

Laura en Carolien zijn verantwoordelijk voor de werving en selectie van Valid. Heb je een vraag over werken bij Valid, jouw sollicitatieprocedure of over een vacature?

Laat het hen weten via onderstaand formulier.
Of neem contact op via 088-9009500 of per e-mail.

Laura de BruijnCarolien

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.