Valid Nieuws

13 sep. 2019

Ontmoet Valid op de Big Data Expo

Op 18 en 19 september is Valid wederom aanwezig als partner op de Big Data Expo. Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. De tweedaagse Big Data Expo heeft als doel specialisten, uit verschillende big data-disciplines en van verschillende niveaus, samen te brengen en te inspireren.

Naast dat we met een beursstand aanwezig zullen zijn op de Expo vloer (standnummer 74), klimt Sam Straube (Data Architect @ Valid) op het podium en presenteert hij “Data Science & Artificial Intelligence: Friends or foes?" Tijdens zijn presentatie gaat hij de termen Data Science en kunstmatige intelligentie duiden en zet hij je aan om na te denken over de toepasbaarheid van kunstmatige intelligentie. Meer informatie over zijn presentatie vind je hier.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd om onze stand te bezoeken en de presentatie van Sam bij te wonen. Aanmelden en info vind je op www.bigdata-expo.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.