Valid Nieuws

13 sep. 2019

Ontmoet Valid op de Big Data Expo

Op 18 en 19 september is Valid wederom aanwezig als partner op de Big Data Expo. Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. De tweedaagse Big Data Expo heeft als doel specialisten, uit verschillende big data-disciplines en van verschillende niveaus, samen te brengen en te inspireren.

Naast dat we met een beursstand aanwezig zullen zijn op de Expo vloer (standnummer 74), klimt Sam Straube (Data Architect @ Valid) op het podium en presenteert hij “Data Science & Artificial Intelligence: Friends or foes?" Tijdens zijn presentatie gaat hij de termen Data Science en kunstmatige intelligentie duiden en zet hij je aan om na te denken over de toepasbaarheid van kunstmatige intelligentie. Meer informatie over zijn presentatie vind je hier.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd om onze stand te bezoeken en de presentatie van Sam bij te wonen. Aanmelden en info vind je op www.bigdata-expo.nl

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.