Menu

Partnership Valid & Microsoft

Ons motto is “Stay Ahead”. We laten onze klanten vooroplopen. We helpen klanten business-doelstellingen waar te maken. Dat doen we door de succesvolle inzet van innovatieve technologie. Het Cloud Platform Azure van onze belangrijkste technologie-partner, Microsoft, is daar een perfect voorbeeld van. 

Het partnership tussen Valid en Microsoft gaat al jaren terug. Een dynamisch partnership, welke zich steeds verder ontwikkelt. Zo hebben we aan de hand van enkele recente projecten wederom een nieuwe competentie kunnen toevoegen aan ons “Microsoft Partner Palmares”; Silver Partner Cloud Platform. 

Deze status hebben we te danken aan meerdere projecten. Zo heeft Valid voor een dienstverlener die wereldwijd actief is een hybride werkplekoplossing ontworpen en geïmplementeerd, op basis van Microsoft Azure en Citrix Cloud. Hiermee kan de IT-organisatie van dit bedrijf op een snelle, veilige én eenvoudige manier, waar dan ook ter wereld, dezelfde werkplekoplossing aanbieden aan haar medewerkers. Meer snelheid dus, en een toename van productiviteit. 

Voor een Nederlandse zakelijke dienstverlener, actief in de financiële sector, heeft Valid een nieuw intranet gebouwd gebaseerd op de Infrastructure-as-a-Service componenten van Azure. Korte doorlooptijden en een optimale gebruikerservaring staan hier centraal. 

Voor een high-tech industriële onderneming hebben we onze Microsoft Azure kennis ingezet om een platform te ontwikkelen waarmee deze klant op een eenduidige manier data kan aggregeren, vanuit verschillende Internet of Things bronnen. Naast de snelheid waarmee deze dienst geleverd kan worden door het bestaan van kant-en-klare componenten, is het voordeel dat de klant geen eigen infrastructuur hoeft neer te zetten. Oftewel; een korte time-to-market en flexibele kosten. 

Met deze voorbeelden toont Valid aan dat ze haar klanten dankzij Microsoft Cloud-technologie voorop kan laten lopen en helpt ze hen digitaal te transformeren. Bovendien laat dit zien dat ons partnership met Microsoft een breed scala aan toepassingsgebieden omhelst. Denk aan Hybrid Cloud, Data & Analytics, Integrated Workplace en Intelligent Apps. Stay Ahead, we laten onze klanten vooroplopen.