Valid Nieuws

11 jul. 2018

Valid zet flinke stappen in Giarte’s Outsourcing Performance

Giarte’s Outsourcing Performance is de grootste benchmarkstudie van IT Managed Services dienstverleners in Nederland. Dit is het eerste jaar waarin Valid op alle drie van de onderzochte categorieën wordt gescoord: Application Management (AM), Infrastructure Management (IM) en End User Management (EUM).

Met een tevredenheidscore van 7,7 voor AM komt Valid meteen goed binnen in deze categorie. Ook de scores van 7,5 voor de categorieën IM en EUM mogen er wezen.

Valid's scores in de Outsourcing Performance 2018

Van de 14 “medium size” service providers die zijn meegenomen in de studie is Valid één van de slechts drie providers die in elke categorie wordt gewaardeerd bij de door Giarte onderzochte klanten. De andere dienstverleners richten zich vooral op IM en/of EUM.

Naast deze mooie resultaten valt de geboekte progressie positief op. De Giarte Trust Score ging fraai omhoog in 2018. Dis Valcq, directeur en oprichter van Valid: “Omdat we ‘customer intimacy’ als strategisch speerpunt hebben gekozen ben ik zeer in mijn nopjes met het grote aantal fans en het feit dat 33% van onze klanten zelfs superfan zijn. En ik vind het mooi om te zien dat het harde werken van ons Managed Service team door onze klanten erkend wordt.”

Bekijk het volledige profiel van Valid op Giarte’s OP site: https://outsourcingperformance.nl/provider/valid/  

 

Over Valid

Valid is dé cloud solutions en outsourcing provider. Wij helpen ondernemingen bij het optimaliseren en innoveren van hun business. Jouw organisatie staat bij ons centraal. Dit is wat ons ambitieuze team drijft. Dit is de essentie van ons motto Stay Ahead. Valid helpt klanten op weg om een data-gedreven organisatie te worden, door het implementeren en beheren van een modern dataplatform en self-service BI-dashboards, door middel van de inzet van Artificial Intelligence en het ontwikkelen van innovatieve applicaties. Met onder meer haar outsourcing-services zorgt Valid voor een optimale inzet van publieke- en private cloud. Met het inrichten van de moderne werkplek, fleXpace®, draagt Valid bij aan het verbeteren van medewerkers-productiviteit door data en applicaties overal, op ieder tijdstip, veilig te ontsluiten.

Meer informatie over Valid vind je op https://www.valid.nl

 

Over Giarte's Outsourcing Performance

Met de jaarlijkse studie Outsourcing Performance doet Giarte sinds 2002 onderzoek onder uitbesteders van IT naar hun mening over de relatie met hun IT-serviceprovider. Het vergroten van de transparantie in de markt is waardevol voor iedereen die geen genoegen neemt met de status quo. Door deze inzichten te delen, hoopt Giarte de markt van IT-outsourcing beter te laten functioneren. Lees hier meer op dit onderzoek. https://outsourcingperformance.nl/

Terug naar nieuwsoverzicht

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.