Smart Data Platform

Het Smart Data Platform van Valid helpt organisaties om waarde uit data te halen. We integreren data uit applicaties en devices, zowel batch- als streaming data, op een eenduidige wijze. We brengen je data tot leven. Het platform is modulair en de architectuur maakt dat het uiterst flexibel en schaalbaar is.

Eerst stil staan bij de strategische keuzes? Ontdek hier hoe we je helpen de transitie te maken van een business-strategie naar een ware data-gedreven strategie

Van Business- naar Datastrategie 

 

 

Eén slim geheel

Met onze referentie architectuur kunnen we snel het Smart Data Platform in de Microsoft Azure Cloud opzetten en inregelen. We integreren alle mogelijke databronnen en brengen zo batch data en streaming data bij elkaar. De gebruiker kan direct aan de slag met ‘self-service analytics’, indien gewenst ondersteunen we met data science oplossingen. Naast dat je beschikt over een BI-omgeving in de cloud transformeren we je applicaties tot één vloeiend, geïntegreerd geheel.

Ontdek hoe we ongekend snelle implementaties realiseren met de best in class datamanagement automation oplossing van TimeXtender.

Analytics

We behandelen de volledige levenscyclus van jouw bedrijfsgegevens van applicatie landschap tot aan het toegankelijk maken van data via een datawarehouse oplossing. Daarbij bepalen we samen welke verbeteringen geïmplementeerd dienen te worden op de volgende gebieden: data governance, master data- en data quality management evenals de mate van integratie naar en presentatie van de data in de datawarehouse. Ontdek hier onze Data & Analytics oplossingen.

Integratie

We transformeren je bestaande applicaties tot één vloeiend, geïntegreerd geheel. Dit komt efficiëntie en de kwaliteit ten goede. We verminderen complexiteit, waardoor gebruikerservaringen aanzienlijk verbeteren. Daarnaast maken we een veilige scheiding tussen systemen en maken we gebruiken van een distributed architectuur wat resulteert in een enorme boost aan informatiebeveiliging en risicomanagement. Meer weten over hoe we jou legacy omtoveren tot een state-of-the-art applicatie-landschap? Bekijk Modernize Your Legacy

Internet of Things

Het Smart Data Platform inrichten is stap 1. Wanneer die is voltooid is het tijd om de mogelijkheden ten volle uit te nutten. Wat dacht je van Internet of Things? We integreren devices en genereren op die manier relevante informatie. Dankzij ons partnership met KPN IoT zijn we in staat end-2-end IoT-oplossingen neer te zetten. 

Continue verbeteren

Uiteraard dragen we ook zorg voor het beheer van het Smart Data Platform. Onze managed services practice garandeert kwaliteit en continue verbetering. Alles om de gebruiker te ontzorgen en in staat te stellen zich te focussen op waardecreatie!

Vergelijk jezelf!

Afgelopen periode hebben we de onderzoek gedaan naar hoe de industriële sector scoort als het gaat over data innovatie. Wist je dat slechts 40% van de bedrijven op dit moment beschikt op over voldoende databronnen voor zogeheten multi-dimensionele analyses? En dat de bedrijven zich op een schaal van 1 tot 10 gemiddeld maar een 5,7 voor de innovatiekracht van hun organisatie? 

Ontdek hoe jij scoort ten opzichte van je industrie-peers.

Download hier gratis de Nationale Benchmark Data Innovatie 2020

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.