TimeXtender - De snelste manier om waarde uit jouw data te halen

Datamanagement op de manier zoals het hoort: geautomatiseerd, correct en kosteneffecient. Dat is de belofte die TimeXtender doet. Als partner van TimeXtender maken wij deze belofte waar. Het bouwen van een dataplatform brengt al voldoende uitdagingen met zich mee, waarom zou dit proces complexer moeten worden gemaakt dan dat nodg is? 

Wij realiseren met de 'best-in-class' datamanagement automation oplossing van TimeXtender:

Een kortere Time-To-Market - tot 10 keer sneller toegang tot data | Kostenbesparing - minder en sneller beheer Efficiency - Meer dan 100 standaard connectoren voor bronontsluiting | Integratie - End-2-End oplossing door soepele integratie met Microsoft Azure

Naadloze integratie

Het liefst spenderen we al onze tijd in de Cloud. Laat TimeXtender nu net een datamanagement platform zijn dat naadloos integreert met Microsoft Azure. Onze gold status bij Microsoft, gecombineerd met ons partnership met TimeXtender zorgt er voor dat we in no-time al jouw bronnen ontsluiten en integreren. Tot wel 10 keer sneller dan in het verleden geven we jou inzicht in jouw data.

Bekijk de demo en ontdek wat TimeXtender voor jou betekent; 

De waarde van data

Datamanagement-automatisering is niet het eindpunt, het is eerder het begin van innovatie en concurrentievoordeel. Een geautomatiseerd datamanagement platform stelt je in staat om de vruchten te gaan plukken van zaken als IoT, Artificial Intelligence en Machine Learning. 

Bekijk hoe TimeXtender integreert met Azure:

Download Product Overview 

Jouw drijfveer

Iedere organisatie heeft andere drijfveren om te investeren in data. Dat brengt met zich mee dat iedere organisatie een ander startpunt kent als het gaat om het automatiseren van het datawarehouse, of überhaupt het ontsluiten van databronnen. In eerste instantie besteden we daarom aandacht aan het bepalen van wat voor jou de waarde is van data. Gedurende de implementatie houden we die waarde in zicht en toetsen we of voldoen aan jouw verwachtingen. Die doelgerichtheid kenmerkt de Valid Digital Business aanpak. 

Start vandaag

Vandaag nog van start met datamanagement automation? Meld je dan aan voor een vrijblijvende workshop, waarin we niet alleen uitleggen hoe je een datawarehouse creërt en een bron ontsluit, maar waarin we je vooral laten ervaren hoe waardevol data nu echt is. 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.