De kracht van datavisualisatie

Zonder inzicht geen waarde: alleen met sterke datavisualisatie benut je het volledige potentieel van jouw datahuishouding. Goede visualisatie helpt het makkelijker te maken om data te interpreteren, inzichten op te doen en actie te ondernemen. 

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van krachtige Power BI rapportages & dashboards. Onze experts kennen de do's & dont's van datavisualisatie en helpen je het verhaal achter de data te vertellen. 

Dashboard Dash

Wil je Power BI introduceren binnen jouw bedrijf? We hebben een laagdrempelige workshop ontwikkeld waarin deelnemers hun eerste hands-on ervaring op doen met Power BI. Een sessie, specifiek ingericht op de data die leeft binnen jouw organisatie, waarmee de deelnemers binnen een dagdeel in staat worden gesteld om zelf een dashboard te bouwen. Ontdek wat onze Dashboard Dash voor jou kan betekenen.

Deep Dives

Heb je de basics wel onder controle en wordt het tijd voor het echte werk? Onze Power BI experts delen hun diepgaande kennis in diverse deep dive sessie. Of het nu gaat om datamodellering in Power BI, geavanceerde DAX-formules of Power BI beheer- en governance; wij hebben de kennis in huis. Meld je aan voor één van onze deep dive sessies.

In 3 stappen

Hoe zorg je ervoor dat datavisualisatie gaat vliegen binnen jouw organisatie? We hebben een aanpak ontwikkeld die daar antwoord op geeft. Onder het credo "Voor doen, samen doen, zelf doen" nemen we je in drie concrete stappen mee om zelf de waarde van data te realiseren middels krachtige visualisaties. Lees meer

Neem contact op!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.