“Valid is ons op een slimme manier tegemoet gekomen door hun Service Desk-aanpak te innoveren”, Irma Renders, B.U. Manager ICT

Sitech

Blended support: multi-disciplinair, onsite en remote, als elke minuut telt

Onderdeel van de Industriële waardeketen? Doe mee aan de Nationale Benchmark Data Innovatie 2020:

Doe mee aan de benchmark >>

 

Een van de belangrijke economische hubs in ons land is het Chemelot-terrein nabij Geleen. Valid verzorgt daar voor Sitech Services al sinds 2014 de IT-dienstverlening. De samenwerking met Sitech is onlangs geïntensiveerd en verlengd. Waarbij Valid op een innovatieve manier invulling heeft gegeven aan de veranderde wensen en eisen van Sitech. 

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. Door hen te ondersteunen met unieke diensten en de nieuwste technologieën, kunnen ze het maximale uit hun fabriek halen. Of het nu gaat om optimale (brand)veiligheid, een compleet georganiseerde stop, ultieme procesoptimalisatie of een efficiëntere infrastructuur: Sitech zet expertise en innovatie in als tools om voorop te lopen.

Dit doet Sitech samen met de beste professionals, partners, technieken en innovaties. Samen werken aan één doel: 100% resultaat voor de klant. Analyseren en optimaliseren om resultaat te maximaliseren. Zo efficiënt en economisch mogelijk. Koploper op het gebied van digitalisering. Door innovatie predictief werken, waardoor allerlei situaties voorzien en daarmee voorkomen kunnen worden. In een omgeving met steeds meer programmeurs en minder monteurs. 
“Het is voor ons een grote eer een steentje te mogen bijdragen aan het reilen en zeilen op het Chemelot-terrein en aan het verder innoveren van de bedrijfsprocessen aldaar.” Dat zegt Patrick Nijssen, Sales Manager Outsourcing bij Valid. 

Het bestaande Managed Services contract liep in de zomer van 2017 af. Vooral met betrekking tot de Service Desk en Onsite support had Sitech veranderde wensen en eisen. Men wilde een dedicated onsite Service Desk die ook nog de voordelen van een grotere shared centrale Service Desk biedt. Sitech heeft een Request for Proposal uitgeschreven om te kijken welke partijen daarvoor in de markt waren. “Je wilt een goede klant niet verliezen,” aldus Nijssen. “Het heeft ons op scherp gezet om met een innovatieve oplossing te komen. We hebben klantkennis en schaalbaarheid op een optimale wijze gecombineerd door de inzet van onze Contact Center oplossing. Die zorgt ervoor dat alle engineers die voor Sitech op het Chemelot-terrein werkzaam zijn, deel kunnen uitmaken van de Service Desk. Ideaal wanneer het erg druk is bij de onsite Service Desk. De engineers kennen Sitech immers en kunnen de gebruikers snel weer op weg helpen. Omdat het voor onze Contact Center niet uitmaakt waar de engineer zich bevindt, kan er in extremis, als overflow, ook gebruik gemaakt worden van de centrale Service Desk in Eindhoven. De Sitech eindgebruiker krijgt dus altijd een Service Desk agent aan te lijn, hoe druk het ook is. 
Inmiddels zijn we een paar maanden onderweg met de nieuwe aanpak, en we zien dat deze goed werkt. De kwaliteit van de dienstverlening is verder gestegen, Sitech medewerkers worden sneller geholpen we hebben geen discussies over SLA’s." 

Sitech Services

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. Sitech ondersteunt haar klanten met unieke diensten en de nieuwste technologieën, waarbij expertise, innovatie en verregaande digitalisering ingezet worden als tools om voorop te lopen. En altijd samen met klanten en leveranciers. Partijen die Sitech’s passie om te excelleren delen en het beste uit zichzelf willen halen. Om kennis en kunde te vergroten en scherp te blijven, werkt Sitech bijvoorbeeld intensief samen met marktleiders als AnQore, Fibrant, OCI Nitrogen, Arlanxeo, Borealis en DSM. Zo blijft Sitech zijn diensten continu verbeteren en zorgen zij ervoor dat klanten hun voorsprong behouden. Sitech is daarmee dé toonaangevende technologie partner die het maximale uit elke fabriek haalt – in termen van prestaties én rendement. En dat is precies de kern van Sitech’s belofte: ‘We gaan voor maximaal meer’. 

Ben je net als Sitech onderdeel van de industriële waardeketen? Ontdek hoe jij scoort ten opzichte van branchegenoten:

Doe mee aan de benchmark >>

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.