Menu

Werkplek

Er wordt steeds meer van medewerkers verwacht, meer productiviteit, meer creativiteit en hogere beschikbaarheid. Business processen worden in toenemende mate geautomatiseerd. Enkel de uitzonderingen worden door mensen opgevangen. De grenzen tussen vrije tijd en werk vervagen. Medewerkers willen overal bereikbaar zijn en willen te allen tijde kunnen werken. Waar en wanneer het hen uitkomt. Ze krijgen hierdoor meer vrijheid en de ruimte om hun werkdag naar eigen inzicht in te delen. Het Nieuwe Werken is niet meer weg te denken in de hedendaagse samenleving. De organisatie die haar medewerkers hierin op de juiste manier weet te faciliteren blijft de concurrentie ver vooruit.

Valid heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, implementeren en beheren van werkplekconcepten. We hebben deze ervaring opgedaan bij zowel grote als middelgrote organisaties. Onze specialisten hebben de juiste kennis en ervaring om u inhoudelijk bij te staan. Onze Projectmanagers, Quality- en Service Management consultants zijn in staat om Valid’s visie op de optimale werkplek in uw organisatie te implementeren. Wat Valid betreft geen big-bang, maar liever een agile, gefaseerde aanpak. Een succesvolle transitie naar een nieuw werkplekconcept is namelijk afhankelijk van de acceptatie en het realiseren van business benefits. Het draait niet om de werkplek, het draait om mensen.

Kiezen voor Valid betekent niet dat u meegaat met uw tijd maar dat u voorop blijft lopen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de introductie van een nieuwe werkplek kan betekenen voor uw organisatie? Download de V-Paper. Of bekijk hierboven waarom een van onze klanten zo enthousiast is over onze werkplekdienst; fleXpace®.

Wilt u inspiratie op doen met de nieuwste Microsoft technologie? Als partner bieden wij u de mogelijkheid om met uw team een dagdeel hands-on ervaring op te doen. Meer informatie? Bekijk de Customer Immersion Experience.

Interesse in Windows 10? Download onze F.A.Q.

 


Downloads

Functioneel overzicht fleXpace®
FAQ fleXpace®
V-Paper: De gebruiker Centraal & IT in control
Relevante Artikelen

Van Gansewinkel
Smartwares
Microsoft Customer Immersion Experience
Office 365 - Shared Computer Activation


Neem contact op met
Eric Liket