Menu

Visie

Digitale Transformatie

“Digital Transformation” is geen recente hype, het is een reis ingezet sinds de opkomst van ICT. De opkomst van nieuwe op Internet-gebaseerde technologieën versnelt wel de ontwikkeling. Uw organisatie kan op vier fronten profiteren van de digitale transformatie:

  • Verbind je klanten – Realiseer de ultieme customer experience.
  • Versterk je medewerkers – Inspireer en mobiliseer het talent van je organisatie.
  • Optimaliseer je organisatie – Zorg door hoge automatiseringsgraad voor verbeterde efficiency, bedrijfscontinuïteit, betere financiële- en MVO-prestaties.
  • Innoveer je producten en diensten – Vernieuwde producten en diensten, snellere time-to-market, hogere omzet.

En Valid? Wij laten u graag vooroplopen! Onze rol hangt af van de meerwaarde die we voor uw organisatie kunnen creëren.

Ontzorgen

Uw ICT op orde, up-to-date en klaar voor de toekomst

Als het u er vooral om gaat dat ICT het ‘gewoon’ doet, zodat u zich kunt concentreren op uw core business, dan bent u bij Valid aan het goede adres. 

Klanten, medewerkers, het management, toezichthouders: allemaal vertrouwen ze op een perfect werkende ICT-omgeving die hen ondersteunt in plaats van belemmert. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Maar ook – en steeds meer – op het gebied van informatiebeveiliging, beschikbaarheid en kosten. ICT moet goed op orde zijn, up-to-date en klaar voor de toekomst. 

Onze deskundige Interim Professionals bijvoorbeeld nemen u werk uit handen. Met onze geavanceerde Outsourcing & Cloud services kan Valid ook complete delen van uw ICT-landschap overnemen en beheren zonder dat u hier nog naar hoeft om te kijken. Jarenlang, als het nodig is. 

Dit doen we op het gebied van infrastructuren, maar ook voor applicaties. Met de opkomst van Cloud-technologie vervagen deze grenzen. Valid weet als geen ander hoe deze twee werelden te verenigen. U richt zich op uw core business, wij op uw ICT. Samen lopen we voorop.

Verbeteren

Inzichtelijke kwaliteit en innovatie in uw ICT

Des te beter al uw processen zijn georganiseerd, des te beter uw organisatie opereert. Valid heeft de expertise en kennis paraat om u daarbij te ondersteunen. Wij leveren meerwaarde dankzij onze uitgebreide ervaring, best practices en schaal.

Het verbeteren van uw ICT levert niet alleen kostenvoordelen op maar is ook een randvoorwaarde om compliant te zijn, om te kunnen innoveren en om de medewerkers aan uw organisatie te binden. Kortom, om voorop te lopen. U kunt hierbij rekenen op onze Consultants en Technische Specialisten en vertrouwen op Project Services. 

Vernieuwen

Scheiden van kaf en koren

Door de ‘Digital World’ te omarmen, helpt ICT om uw business radicaal of incrementeel te vernieuwen. Cloud, Mobile, Social Media, Big Data, Internet of Things, Blockchain en tal van andere ontwikkelingen bieden nieuwe kansen. Grijp ze en speel in de voorhoede. 

Het is zelfs voor specialisten een full time job om de wereldwijde ontwikkelingen in innovatie en technologie te volgen. Wanneer ICT niet uw core business is, is dat bijna niet te doen. Maar achterop raken is geen optie, want op termijn bent u duurder uit en loopt u het risico dat uw klanten en gebruikers afhaken. Het is zaak om voorop te lopen en te anticiperen op de nieuwe ontwikkelingen. 

ICT is wel ónze core business. Wij zijn het aan onze stand verplicht volledig en gedetailleerd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Dit is niet alleen leuk, maar ook noodzakelijk om u de weg te kunnen wijzen. Want dat is precies onze meerwaarde: u helpen om de kansen van nieuwe technologie te verzilveren. Stay Ahead is niet voor niets ons motto.