Menu

Security

ICT en Security zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een wereld zonder ICT is niet meer denkbaar. Echter, dit brengt ook forse risico’s met zich mee. Het aantal bedreigingen van binnen- en buitenaf neemt hand over hand toe. De vertrouwelijkheid en integriteit van uw bedrijfsinformatie is van vitaal belang.  Wat is voor uw organisatie de impact van eventuele ongewenste toegang van buitenaf en oneigenlijk gebruik van vertrouwelijke informatie? Wanneer beginnen de eerste klanten weg te lopen?

De informatie daar brengen waar het gevraagd wordt en geoorloofd is, betreft slechts één kant. De andere kant is om security zo in te richten en te handhaven dat een goede User Experience gewaarborgd blijft. Een uitgekiend beleid en effectieve maatregelen en tools zijn een must-have. En natuurlijk is dit geen kwestie van één keer inrichten en dan vertrouwen dat alles goed komt. Elke dag weer ontstaan er nieuwe bedreigingen. Valid kan u ondersteunen bij het ontwikkelen en vaststellen van uw security beleid en bij het borgen ervan. Dit eventueel zelfs als een managed service. Hierdoor kun u zich focussen op uw business en voorop blijven lopen in uw markt. 

Tegenwoordig is Security ook een onderdeel van Compliancy. Aangescherpte wetgeving, van Nederlandse-, Europese- of andere overheden spelen ongetwijfeld een rol in uw organisatie. Weet u bijvoorbeeld zeker dat uw bedrijf in staat is om te voldoen aan de eisen van de wet “meldplicht datalekken”? Ook om een antwoord te formuleren aan deze vraag bent u bij Valid aan het juist adres.

Valid biedt u een dienst aan met als doel het in kaart brengen van de bedreigingen die zich bij uw organisatie aandienen. De Valid Security Check-up. Interesse? Lees hier meer over in onze flyer, door op onderstaande afbeelding te klikken. Of wilt u meer weten over Patch Management? Lees dan onderstaande flyer.