Menu

Security

Veilig en betrouwbaar

Tegenwoordig staat het veilig omgaan met IT hoog op alle agenda’s. Datalekken, virussen en wetgeving komen dagelijks in het nieuws. Beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van bedrijfsinformatie zijn van enorm belang. Dit besef dringt door in de moderne maatschappij. Maar wat betekent dit nu precies voor uw organisatie? 

In ons Security-as-a-Service model kijken onze Security Consultants verder dan alleen naar de traditionele security-oplossingen. De bekende firewalls en antivirustoepassingen hebben zeker hun waarde, maar informatiebeveiliging gaat verder. Security is een samenspel van mens en techniek, waarbij de mens een steeds belangrijkere factor wordt. 

Naast dat we projecten doen van hacking demonstraties tot de implemenatie van technologie, is er meer. Wat kunnen wij op gebied van Security voor u betekenen?

Advies

Advies op het gebied van assessments, vulnerability management & consultancy. De flexibele inzet van onze collega's zorgen voor een veilige oplossing. 

Security AdviesSecurity Advies

Bewustzijn

Veiligheid begint bij bewustzijn van risico's. Uit onderzoek blijkt dat slechts 30% van de aanvallen kan worden afgewend door middel van techniek. De overige 70% is afhankelijk van de kennis en kunde van uw mensen. 

Security AwarenessSecurity Awareness

Security als managed service

Bescherm de digitale informatie van uw informatie. We helpen u graag met de beveiliging van uw organisatie, optimale ontzorging op het gebied van Security.

Security als Managed ServiceSecurity als Managed Service


Downloads

Flyer: Security Check-up
Flyer: Wet Meldplicht Datalekken
Flyer: Patch Management
Relevante Artikelen

EU-brede Cybersecurity richtlijn, wat nu?
145+ kwetsbaarheden in één week!
To click or not to click? Is that the question?


Neem contact op met
Kevin de Kok