Onze methodiek in 3 simpele stappen

Valid is een breed georiënteerde IT-dienstverlener. Onze professionals staan elke dag op om je organisatie voorop te laten lopen. Of het nou gaat om tijdelijk of meer structurele uitvoering, of beheer, in projecten of met managed services.

Ready

Om een volledig beeld te krijgen analyseren onze professionals jouw onderneming om te komen tot praktische verbetervoorstellen.

Onze professionals staan voor je klaar om, afhankelijk van de behoeftes van je organisatie, advies uit te brengen. Bijvoorbeeld op het gebied van Infrastructuur, Business Intelligence en Software Development, maar ook als het gaat om Quality- en Testmanagement of Projectmanagement. Ze analyseren jouw IT-omgeving vanuit hun vakdeskundigheid en houden rekening met je doelstellingen en de kansen en uitdagingen die wij zien. Ze staan je ook bij voor een architectuurstudie, een technische audit of ander soort onderzoek. We zijn pragmatisch. Bij ons geen dikke rapporten. Je krijgt hulpmiddelen aangereikt waar je in de praktijk meteen profijt van hebt.

Meet weten? Kijk dan naar onze expertise of over onze oplossingen: hybride cloud, moderne werkplek, data-gedreven business en innovatieve applicaties.

Set

Wij bouwen de basis voor jouw IT, van ontwerp tot migratie & implementatie, on-boarding en ondersteuning.

Onze professionals hebben een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van Project- & Programmamanagement. Ze onderscheiden zich door betrokkenheid, daadkracht, ervaring en leiderschap. Waterval en/of Agile kennen geen geheim voor ze. Professionals die voortdurend in ontwikkeling zijn en meegaan met de snelheid waarmee vernieuwde competenties en kennis gevraagd worden. En vooral: die succesvol projecten voor je uitvoeren, zodat jij vooroploopt, net als je organisatie.

Stay Ahead

Blijf voorop lopen doordat we jouw IT managen en samen blijven doorontwikkelen, verbeteren en innoveren.

Met onze outsourcing-diensten en managed services stellen we je in staat om je te concentreren op je core business. Ontzorging in optima forma. Sterker nog, onze oplossingen helpen je direct voorop te lopen in je sector. Met diverse “kant-en-klare” oplossingen brengen wij jouw organisatie naar een next-level. We zorgen dat alle medewerkers altijd en overal veilig kunnen werken met fleXpace®. We helpen het verloop in de organisatie voorspellen door middel van Workforce Analytics. Om volledig compliant te zijn met de AVG vinden we ongestructureerde privacygevoelige data van de organisatie met de Privacy Detection Crawler.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.