Infrastructuur Specialist

Roland Lemmerlijn

"De kern van succes ligt aan een aantal factoren, bij Valid heb ik al deze ingrediënten gevonden. De combinatie van hard werken, informele sfeer, de vrijheid tot zelfontplooiing, leuke collega’s en de ruimte om te bewegen, hebben ertoe geleid dat ik als Infrastructuur Specialist geheel tot mijn recht kom.

Als Infrastructuur specialist ben ik werkzaam voor een van onze Managed Services Teams. Wat wel bijzonder is trouwens, is dat ik hiervoor werkzaam was bij een klant van Valid. Na een jaar aan de klantzijde gestaan te hebben, ben ik door het enthousiasme van medewerkers van Valid overgestapt naar dit mooie bedrijf. Van deze overstap heb ik geen seconde spijt gehad; er liggen voor mij veel kansen. Samen met mijn collega's bedienen wij de klanten die op het Valid Cloud platform gehost worden. Het beheer van netwerken, Microsoft servers en het werkplek landschap. Daarnaast maken veel van onze beheerklanten gebruik van het FleXpace concept van Valid. 

De rol van ons team ligt ook primair bij het beheer van de diensten voor de klant. Een betrokken rol waar iedere engineer van droomt. Het bedenken van iets nieuws om aan de wensen van de klant te voldoen zorgt voor grote diversiteit in de werkzaamheden die verricht moeten worden. Ook de samenwerking tussen collega’s is uitstekend, mede doordat iedereen het klantbelang voorop heeft staan. We helpen elkaar als dit nodig is en er is onderling echt een goede band tussen de collega's. Transparantie, kwaliteit en een goede verhouding met de klanten is waar Valid voor staat. Daar sta ik achter!"


Ook je dromen waarmaken? Roland zoekt collega's!

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.