Sharepoint Specialist

Reno Sintjago

"Samen met mijn team zorg ik er voor dat onze Office365- en SharePoint klanten elke dag profijt hebben van de techniek die ze in huis hebben gehaald. Dit doen we door middel van advies, ondersteuning, issue solving en meer. Onlangs heeft ons team een nieuwe dienst ontwikkeld dat de klant meer benefits zal bieden; ons ontwikkel- en implementatieteam heeft een uitstekend platform voor de klant voorbereid en geïmplementeerd waardoor we doormiddel van het dadelijks beheer, ondersteuning en advies de klant van de beste dienstverlening kunnen voorzien. Hierdoor staan we dichtbij de klant en bouw je een goede band met elkaar op. Mijn grootste uitdaging is het ontzorgen van de klant; hun uitdaging wordt mijn uitdaging. 

Waarom ik het zo naar mijn zin heb? Door sfeer, betrokkenheid en ontwikkelingsmogelijkheden, dat maakt Valid voor mij een goede werkgever. Ik ben in 2011 in dienst gekomen en had op dat moment nog niet veel werkervaring. Toch heeft Valid me aangenomen en zagen ze potentie in mij. De eerste vier jaar heb ik op de Servicedesk gewerkt waar ik de eerstelijns calls van onze outsourcing klanten heb afgehandeld. Gedurende deze jaren kreeg ik steeds meer interesse in SharePoint en heb ik me hier in ontwikkeld; ik heb altijd de bereidheid en interesse getoond om te willen doorgroeien en de motivatie gehad om bij te leren. Dat het uiteindelijk gelukt is, daar ben ik super trots op! 

Een paar jaar geleden kreeg ik de kans om in het SharePointteam te komen, ik heb hier geen seconde spijt van gehad en leer nog dagelijks nieuwe dingen. Wat heel cool is, is dat een klant waar ik eerst vier jaar lang support aan heb geleverd, me nu heeft gevraagd om ondersteuning te bieden op een hoger niveau. Dat geeft een trots gevoel. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en heb een geweldig team om me heen. We sparren veel, helpen elkaar met oplossingen en hebben veel lol samen. Het persoonlijke aspect en tijd voor ontspanning vind ik ook terug bij Valid. Veel van ons zijn naar elkaar toe gegroeid als collega’s en we gaan regelmatig naar de film met elkaar.”

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.