Software Developer

Michiel Peeters

"Mijn avontuur bij Valid is gestart als development consultant in het zuiden van Limburg, waar ik woon. Vervolgens ben ik al snel projecten vanuit de Valid Development Factory (ons Inhouse Developmentteam) gaan uitvoeren. Ik heb zoveel plezier in mijn werk, dat ik het zelfs niet erg vind om er af en toe voor in de file te staan ; ) Ik kan mijn passie voor softwareontwikkeling hier helemaal tot uiting laten komen, vooral door de gedrevenheid van mijn collega’s en door de vrijheid die ik krijg om mezelf verder te ontwikkelen.

Ik werk momenteel aan uitdagende opdrachten zoals front- en back-end en cloud-oplossingen binnen Azure. Wanneer een nieuwe technologie op de markt komt, krijgen we zelfs de mogelijkheid om deze nieuwe technologie te onderzoeken en eventueel zelfs toe te passen binnen klantprojecten. Dit is één van de kernwaarden van Valid, altijd voor op willen blijven lopen. En dat past bij mij! 

Ik heb de ambitie om door te groeien naar een rol als technisch consultant, zodat ik in het voortraject van klanten mee kan denken hoe de bedrijfsprocessen door technologie geoptimaliseerd kunnen worden of om andere innovatieve ideeën van klanten te bespreken en te realiseren. Maar goed, alles op zijn tijd.

Nu ben ik vooral trots dat ik bij Valid in dienst ben. De informele sfeer met een professionele twist, zorgt ervoor dat ik mij helemaal kan laten gaan in de technologische wereld. Valid is daarnaast een bedrijf wat veel aandacht aan zijn medewerkers schenkt en wij organiseren ook zelf competence-avonden om elkaar op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen, super vet!"

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.