Consultant Business Productivity

Manuela Lejeune

"Sinds januari 2018 werk ik bij Valid, als consultant in ons Business Productivity team. Doordat ik zoveel diverse werkzaamheden heb, is een gemiddelde werkdag moeilijk te omschrijven dus ik houd het bij een gemiddele week. Als team helpen we klanten om optimaal en veilig samen te kunnen werken vanaf elke werkplek waardoor ze hun productiviteit kunnen verhogen. Ik richt me hierbij vooral op het functionele vlak, met name het bevorderen van gebruikersadoptie en het uitvoeren van change management. Deze werkzaamheden lopen eigenlijk als een rode draad door alle fasen van een project heen. Zo ga ik bijvoorbeeld de ene dag op pad met één van onze accountmanagers voor een presales gesprek en ben ik de rest van de week bezig met het uitwerken van de adoptiestrategie voor een bepaalde klant. Daarnaast kun je me aantreffen in overleg met de klant over de inrichting van hun Office 365 omgeving, ben ik bezig met het geven van workshops of trainingen of ondersteun ik bij het maken van een offerte. Er zit dus genoeg afwisseling in mijn werk!

Omdat we bij Valid ook met Office 365 werken (practice what you preach ;-)), kan ik zelf bepalen waar ik werk; thuis, bij een klant of op kantoor. Deze flexibiliteit vind ik erg prettig. Wekelijks hebben we een kort overleg met het hele team waardoor je goed op de hoogte blijft van waar iedereen mee bezig is en elkaar indien nodig kunt helpen. En omdat we niet altijd op dezelfde plek aan het werk zijn, doen we deze meeting meestal via een Microsoft Teams meeting. 

Waar ik enthousiast van word zijn projecten waar je als consultant écht toegevoegde waarde kunt leveren voor de gebruikers op de werkvloer. Het geeft me dan ook een trots gevoel als medewerkers tijdens of na afloop van een project vertellen hoe blij ze zijn met de neergezette oplossing. Gelukkig wordt het implementeren van een business productivity oplossing tegenwoordig minder vaak gezien als een “IT- of managementfeestje”, maar zijn klanten steeds meer overtuigd dat het adopteren van de oplossing door eindgebruikers de sleutel is tot succes. Daar ben ik het helemaal mee eens! 

Wat ik zo fijn vind aan Valid als werkgever is de informele sfeer en de ruimte voor eigen initiatief. Je wordt niet gezien als nummer maar als een medewerker die door eigen inbreng meehelpt aan het verder groeien van Valid. Ons motto is “Stay ahead” en Valid weet als geen ander dat als je voorop wilt blijven lopen je ook zult moeten investeren in de ontwikkeling van je medewerkers. Die mogelijkheid wordt er dan ook volop geboden. Sterker nog, het is iets dat van je wordt verwacht. Zeker in het vakgebied business productivity en als partner van Microsoft waar nieuwe functionaliteiten in applicaties aan de orde van de dag zijn.

Is je interesse gewekt of wil je meer weten, neem dan gerust contact met mij op."
 

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.