Marketeer & Motorchick

Linda van Overbeek

Gooit het gas er graag op – ook als marketeer

Valid is een fijne werkgever, omdat je werkt in een levendige omgeving met veel vrijheden en gezellige collega’s werkt. Je bent geen nummer, ik kan aan gave projecten werken en heb veel inbreng in mijn eigen loopbaan en werkzaamheden. Ik kan hier een fijne connectie tussen mijn passie en mijn werk leggen. Als motorchick heb je overzicht en controle nodig, hou je van de vrijheid en kan je snel schakelen bij een haarspeldbocht. Dit is ook zo in mijn werk. Hier heb ik graag het overzicht, maar er komen altijd taken tussen. Ik heb zelf de vrijheid om dit goed te managen. Daarnaast zorgen de strakke deadlines voor extra scherpte. Als marketeer bij Valid werk ik in een dynamische omgeving en geen dag is hetzelfde. 

Werken bij Valid

De club waar we trots op zijn. Kies je carrière met karakter.

Een lekker salaris, mooie projecten en leuke extra’s. Waar kies je voor? Jouw toekomstige collega's weten het wel. Zij kozen voor karakter. Want dat is waar we vol mee zitten. We kijken vooruit, terwijl we vandaag impact maken. Samen met onze collega’s, klanten en partners. En die gemeenschappelijke passie voel je aan alles. 

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.