Delivery Manager BI & Analytics

Guido Ritzen

"Als manager Business Intelligence ben ik dagelijks bezig met het managen van een groep enthousiaste BI- en Data Science consultants. Naast persoonlijke ontwikkeling, coaching en begeleiding van het team sta ik ook zelf nog graag met de voeten in de modder. Ik geef workshops, ben betrokken bij presales activiteiten en ik begeleid junioren die hun eerste stappen zetten als consultant. 

Het vakgebied Business Intelligence & Analytics is op dit moment enorm in beweging: Data Science, Self Sevice BI, Azure Cortana Analytics en Artificial Intelligence. Bij Valid krijg je de kans om jezelf in deze onderwerpen te verdiepen, je ervaringen te delen en toe te passen in een project.  

Sinds januari 2008 ben ik werkzaam bij Valid, ik ben gestart als Junior BI Consultant, doorgegroeid naar BI Specialist, Consultant en vervolgens de kans gekregen om Teammanager te worden van het BI & Analytics team. Ik werk met veel plezier voor Valid. Valid is goed voor haar werknemers, we krijgen een goed salaris en ik ben zeer tevreden over de (flexibele) secundaire arbeidsvoorwaarden. Door het local for local principe werken we bij leuke klanten in de eigen regio en heb je korte reistijden.
Daarbij staat het sociale aspect voor mij hoog in het vaandel, iedereen kent elkaar en gaat informeel en collegiaal met elkaar om. De social events van Valid stralen dit ook echt uit, met als absoluut hoogtepunt voor mij de maandelijkse borrel in Maastricht!

Wil je nog meer weten? Connect me op LinkedIn en dan ga ik graag eens met je in gesprek over je ambities! 

 

Guido zoekt enthousiaste collega's, bekijk hier de mogelijkheden

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.