Manager Business Intelligence & Analytics Team

Guido Ritzen

"Leuk dat je mijn verhaal leest! Wat ik doe bij Valid? Ik manage een groep enthousiaste Business Intelligence Consultants en Data Sciencists, op dit moment zijn dat er bijna twintig. Naast persoonlijke ontwikkeling, coaching en begeleiding van het team sta ik ook zelf nog graag met de voeten in de modder. Zo geef ik workshops, ben betrokken bij presales-activiteiten en begeleid ik de junioren in mijn team, die hun eerste stappen zetten als consultant. Zelf ben ik ook zo begonnen, het is dus ontzettend leuk om het nu vanaf de andere kant mee te maken! 

Het vakgebied Business Intelligence & Analytics is enorm in beweging: Data Science, Self Sevice BI, Azure Cortana Analytics en Artificial Intelligence. Bij Valid krijg je de kans om jezelf in deze onderwerpen te verdiepen, je ervaringen te delen en toe te passen in een project. Die continue uitdaging, dat vind ik mooi. 

Sinds januari 2008 ben ik werkzaam bij Valid, ik ben gestart als Junior BI Consultant, doorgegroeid naar BI Specialist, Consultant en vervolgens de kans gekregen om manager te worden van het BI-& Analytics team, hier ben ik echt heel trots op! Ik werk nog altijd met ontzettend veel plezier voor Valid. Valid is goed voor haar werknemers, we krijgen een goed salaris en ik ben zeer tevreden over de flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij staat het sociale aspect voor mij hoog in het vaandel, iedereen kent elkaar en gaat informeel en collegiaal met elkaar om. Onze social events stralen dit ook echt uit, met als absoluut hoogtepunt voor mij de maandelijkse borrel in Maastricht!

Enthousiast over mogelijkheden in mijn team? Of wil je meer weten? Connect me op LinkedIn en dan ga ik graag eens met je in gesprek over je ambities!"

 

Carrières

Eindelijk een omgeving waarin je écht vooruitstrevende cloudoplossingen kan ontwikkelen én jezelf.

Valid is het enige IT-bedrijf waar je werkt aan de technologie van morgen én aan je eigen toekomst. Want technologie alleen brengt de wereld niet veel verder. Daarom investeren wij, vanaf de eerste dag dat je bij ons komt werken, in jou. Met trainingen, opleidingen en de juiste begeleiding, waardoor je altijd blijft ontwikkelen.

Bezoek onze carrièresite

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.