Menu

Trotse partner van Microsoft

Valid & Microsoft

We zijn trots op onze vele Gold- en Silver statussen bij Microsoft. Ze zijn een herkenning van de expertise en toewijding van onze medewerkers. Als onze medewerkers voorop blijven lopen in hun vakgebied dan kunnen ze onze klanten helpen voorop lopen.

De eerste toepassing ontwikkeld op Azure in Nederland werd door Valid ontwikkeld voor Q-Park, al in 2010. Ook waren we een van de eerste partijen in Nederland die de mogelijkheid gaf om met Office 365 aan de slag te gaan. 

Als Cloud Service Provider en Hostingpartner kunnen we u uiteraard voorzien van advies over welk licentiemodel het best bij uw behoeftes past en zijn we in staat om on-premise, in onze private cloud omgeving of vanuit Azure diensten aan te bieden. 

Op elk van onze oplossingsgebieden zijn we in staat om ofwel techniek, producten of diensten van Microsoft in te zetten:

  • Datacenter en Cloud Platform: Windows uiteraard, Windows Server, Azure Infrastructure as a Service, Active Directory

  • Cloud Productivity: Office 365 en SharePoint

  • Application Development: C# en .Net, Azure ontwikkelhulpprogramma’s, Blockchain-as-a-Service, Azure Servicebus voor integratie met bedrijfsapplicaties

  • Data Platform: PowerBI, SQL Server, Azure data services, inclusief integratie met Internet of Things (IoT), Azure Machine Learning

  • Security: Secure Productive Enterprise, Azure Active Directory, Multi-Factor Authentication

Valid hanteert een “Microsoft, tenzij…” beleid. Dat betekent dat we waar mogelijk altijd zullen kiezen voor Microsoft technologie. Dit houdt ons scherp!

Relevante Artikelen

In één dagdeel kennismaken met de nieuwste technologie
Office 365: Een introductie


Neem contact op met
Jacques Born