Menu

Collaboration

U wilt dat uw medewerkers overal ter wereld kunnen werken en snel de juiste keuzes kunnen maken op basis van de meest actuele informatie. Zodat uw medewerkers elkaar onbelemmerd kunnen vinden en snel en slagvaardig kunnen overleggen met klanten en partners.  Dit resulteert in een hogere productiviteit en efficiëntere werkprocessen.  Doordat uw medewerkers sneller en doeltreffender kunnen werken zal dit een positieve uitwerking hebben op de medewerkerstevredenheid binnen uw organisatie.

Valid biedt verschillende diensten en oplossingen om effectief samenwerken te ondersteunen. Een voorbeeld daarvan is dat Valid gekozen heeft voor toonaangevende producten van Microsoft zoals SharePoint en Lync. Onze Sharepoint consultants kunnen u verder helpen bij bijvoorbeeld de inrichting van uw project- en teamsites, maar ook document management oplossingen en intranet of extranet sites.

Met Lync kan de communicatie tussen uw medewerkers flink verbeterd worden. Presence informatie en instant messaging zijn zeer handig in de praktijk. Echter Lync biedt meer interessante faciliteiten: met audio en video conferencing wordt de communicatie tussen uw medewerkers of partners niet alleen verbeterd, maar is er ook minder behoefte aan reizen. 

Of u nu kiest voor een eigen installatie of deze diensten afneemt als onderdeel van Office 365, de cloud variant, of een combinatie, als Cloud integrator kunnen we u desgewenst volledig ontzorgen door het in beheer nemen van de benodigde systemen en diensten.