Menu

Geschiedenis

Valid is in 1999 opgericht door Dis Valcq. Dis staat als algemeen directeur nog steeds aan het roer. Al vanaf het begin ligt de focus op klanttevredenheid. En omdat dienstverlening om mensen draait, is bij Valid altijd sterk gestuurd op de tevredenheid van onze medewerkers. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten.

Valid heeft een vliegende start gehad. De eerste klanten waren toonaangevende bedrijven als KPN, Océ en DSM. Allemaal organisaties waarmee we nog steeds zaken doen. Daarna volgde gestage groei. Zelfs in periode van recessie lukte het om te groeien: in 2004 telde Valid ruim 50 medewerkers die destijds merendeels gedetacheerd waren. En die in toenemende mate ook op fixed price-projecten en op SLA's gebaseerde beheercontracten werden ingezet.

Gesterkt door de fraaie groeicijfers in de eerste jaren, werd in 2004 het ambitieuze plan opgevat om door te groeien tot 250 medewerkers eind 2008. Om dat te realiseren heeft Valid stevig geïnvesteerd in onder meer personeel, organisatie, marketing & communicatie en ondersteunende ICT-systemen. Daarnaast was het wenselijk om ook buiten Limburg te groeien. Hierbij werd in eerste instantie gemikt op Noord-Brabant (vanuit Eindhoven) en later ook op het midden van het land (vanuit Utrecht). Eind 2008 waren de gestelde doelen behaald en zelfs overtroffen.

Het crisisjaar 2009 heeft Valid gebruikt om een stevige basis te leggen voor de verdere doorgroei vanaf 2010. Meer focus op hoogwaardige diensten, meer schaalgrootte en verdergaande professionalisering waren enkele speerpunten, met als resultaat een recordjaar in 2013. En in 2014 vierde Valid haar 15-jarig bestaan met klanten en medewerkers. Mooie mijlpalen. Inmiddels zetten ruim 300 professionals zich iedere dag in om onze klanten voorop te laten lopen. Onze blik op de toekomst, waarin nóg meer focus en toegevoegde waarde centraal staan, bewijst de continue ontwikkeling van onze dienstverlening. Op naar Valid 2020.