Menu

Cloud

De Cloud is enkele jaren geleden als concept ontstaan om een antwoord te geven op de toenemende vraag naar flexibiliteit en kostenreductie. Inmiddels zijn Cloud-diensten als alternatief delivery model niet meer weg te denken en bieden ze enorme mogelijkheden. Echter, het is niet vanzelfsprekend om de vruchten van de Cloud te plukken. De Cloud kent immers veel verschijningsvormen. Deels zeer volwassen, deels nog onvoldragen.

Met onze Cloud-expertise helpen we u de bomen door het bos te zien. We maken een goede inschatting of en welke Cloud-diensten bij u passen. Daarnaast kunnen we deze diensten voor u integreren. Veilig en naadloos. 

De wereld wordt steeds dynamischer en de druk op de kosten neemt toe. Twee uitdagingen die u met de Cloud het hoofd kan bieden. Welke Cloud-diensten passen het beste bij uw organisatie? En hoe zetten we deze diensten dan dusdanig in dat ze in de praktijk voor u renderen? En hoe migreert u vervolgens? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die u zich moet stellen als u Cloud-diensten overweegt in te zetten.

Onze kundige en betrokken consultants kunnen u ondersteunen bij het beantwoorden van deze vragen. En vervolgens kunnen wij Cloud-diensten integreren en, eenmaal live, ondersteunen met support.

Valid zet de Cloud tevens in als delivery model voor diverse andere diensten die we leveren. Zo heeft Valid een private Cloud van waaruit we Infrastructure-as-a-Service diensten bieden. Deze integreren we in onze Outsourcing-diensten, al dan niet in een hydride vorm met uw eigen systemen. Zo krijgt u een optimale infrastructuur. Verder laten we u graag de voordelen van Office365 en Windows Azure van Microsoft benutten. Als Microsoft-partner kennen deze omgevingen geen geheimen voor ons.