Menu

Organisatie

Valid biedt haar dienstverlening aan vanuit drie regiokantoren: Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Vanuit elk kantoor werkt een hecht regionaal team samen om zijn klanten te ondersteunen. Letterlijk en figuurlijk dichtbij. Samenwerking over de regios heen voegt extra waarde toe. Zowel operationeel als strategisch bijvoorbeeld op het vlak van dienstenontwikkeling.

Onze Outsourcing- en Cloud-diensten en de daaraan gerelateerde infrastructurele projecten worden geleverd vanuit Valid IT Infrastructures B.V. De uitvalsbasis van Valid IT Infrastructures is kantoor Eindhoven, van waaruit we letterlijk en figuurlijk grenzeloos opereren. In nauwe samenwerking met Valid Business IT Services kunnen we zo optimaal inspelen op de eisen en wensen van onze klanten.

Valid Holding B.V. is de moeder van de werkmaatschappijen Valid Business IT Services B.V. en Valid IT Infrastructures B.V. Vanuit de Holding wordt in alle ondersteunende diensten voorzien. Zoals onze HR-diensten en interne ICT-diensten. 'Meedenken en lean-and-mean uitvoeren' is daarbij het credo, zodat Valid IT Infrastructures en Valid Business IT Services zich op hun klanten en  medewerkers kunnen focussen.

Valid heeft ruim 300 ervaren medewerkers in dienst. Goede vakmensen, die ambities delen en die zich thuis voelen bij Valid. Gedreven en klantgericht. Want bij Valid draait het om tevreden klanten én tevreden medewerkers.

Valid is een middelgrote speler. Groot genoeg om aan de hoge eisen van onze gerenommeerde klantenkring te voldoen. Klein genoeg om elke opdracht bij elke klant volle aandacht te geven en goed uit te willen voeren. Onze klanten waarderen dit ten zeerste. Onze klanten van het eerste uur zijn nog steeds klant. Vaak zijn we zelfs preferred supplier. En onze klantentevredenheid scoort hoog: al jarenlang een dikke 8.


Cultuur

Valid moet een professionele en prettige partner zijn om mee samen te werken. Dat lukt niet als we intern niet net zo professioneel en prettig met elkaar omgaan. Daar staan onze kernwaarden voor: Dichtbij, Echt, Scherp en Voorop.

Dit wil zeggen: we stellen ons altijd op als one of the team. We winden er geen doekjes om. We denken mee over de optimale oplossing voor elk probleem. En doen er alles aan om ontwikkelingen op de markt een stapje voor te blijven.

Onze kernwaarden dragen we naar buiten uit en nemen we ook mee in onze functioneringscyclus. Hiertoe hebben we onze kernwaarden doorvertaald naar concrete gedragscompetenties. Zichtbaar en meetbaar. Zo zorgen we ervoor dat onze kernwaarden geen loze kreten zijn. En dat zorgt voor resultaat en een sterke cultuur, iets waar iedereen tevreden mee kan zijn.


Kwaliteit

De focus van Valid ligt op klanttevredenheid: onze organisatie is er op gericht deze continue te verbeteren. Om dit te onderstrepen heeft Valid gekozen voor het kwaliteitsmanagementsysteem van ISO. Binnen 9001:2008 staan klanttevredenheid en het continu verbeteren immers centraal. U krijgt daarmee de garantie dat klanttevredenheid voor ons geen loze kreet is maar daadwerkelijk geborgd in onze organisatie.

Naast ISO 9001 beschikken wij over het ISO 27001-certificaat. Met dit ISO 27001-certificaat onderstrepen we het belang van informatiebeveiliging voor onze Outsourcing- en Cloud-diensten. En hebben we een objectief en extern getoetst bewijs in handen dat we Security zeer serieus nemen.

Een ISO14001 audit zien we als een middel om ons milieubeleid continue te verbeteren. Bij Valid geloven we dat ons motto “Stay Ahead”, welk staat voor “onze klanten voorop laten lopen”, ook geldt voor ons MVO-beleid. We geloven ook in “Een beter milieu begint bij jezelf” en wij doen ons best om dit waar te maken.

ISO 9001.jpgISO-IEC 27001 logo.jpgISO14001