Outsourcing & Cloud Services

De focus op core business

Snel reageren op veranderingen in de markt vereist een goed functionerende ICT-infrastructuur. Het is daarom prettig in Valid een partner te hebben die ervoor zorgt dat alles perfect geregeld is. Een partij die niet alleen pasklare oplossingen biedt, maar die ook betrokken is, meedenkt en samen met u voor het hoogst haalbare gaat: tevreden stakeholders, maximale kwaliteit van uw product of dienst én groei van uw organisatie.

Valid’s Outsourcing & Cloud Services geeft u de beste oplossing voor het beheer van uw infrastructuur en de integratie van de Cloud-diensten die bij u passen. Of het nu gaat om datacenter- en werkplekbeheer of om de hosting van uw bedrijfsapplicaties, u kunt dat alles met een gerust hart aan Valid uitbesteden. Profiteer van de modulaire aanpak, best practices en indien gewenst een robuuste Private Cloud.

De Valid Outsourcing & Cloud Services zijn betrouwbaar, flexibel, snel, schaalbaar, en veilig. On-premises, in onze Private Cloud, in een Public Cloud of hybride. Samen met u kiezen we een architectuur die het beste bij uw bedrijfsstrategie past.

Met deze diensten is Valid al jarenlang een gewaardeerde partner van een groot aantal klanten. Dat komt tot uitdrukking in de grote tevredenheid van opdrachtgevers en hun eindgebruikers. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw core business, zodat u voorop kunt lopen. Stay Ahead is niet voor niets ons motto.

Oplossingen

  • Valid Private Cloud voor Infrastructure-as-a-Service diensten. Desgewenst integreren we deze met uw eigen systemen.
  • Als Microsoft-partner laten wij u graag de voordelen benutten van Microsoft Office 365 en Windows Azure.
  • Werkplekbeheer, connectivity, datacenter-oplossingen, hosten van bedrijfsapplicaties. Van design en realisatie tot beheer.
  • fleXpace®, Valid’s  Moderne Werkplekconcept stelt uw gebruikers centraal. En u blijft volledig  In Control over uw ICT.

Relevante Oplossingen

Infrastructures
Security
Business Intelligence

Relevante Artikelen

Neways besteedt ICT uit aan Valid
Case - Outsourcing Smartwares

Neem contact op met Patrick Nijssen