Onze interim professionals

Heb je direct behoefte aan de expertise van onze IT-professionals? Dat kan! Hieronder zie je enkele expertises die jouw organisatie voorop laten lopen.

Business Intelligence Consultants

Onze BI Consultants zetten data om naar analyses en inzichten, door middel van onze krachtige BI- & Analytics oplossingen. Van strategievorming en het bouwen van een dataplatform naar self-service dashboards en voorspellende modellen. Al onze consultants zijn Microsoft gecertificeerd en werken graag met de nieuwste Microsoft technologieën. 
Haal meer waarde uit jouw data met één van onze specialisten!

Wacht niet langer
 

Software Developers

Wat onze developers voor jou kunnen betekenen? Wat dacht je van het ontwerpen en bouwen van een mobile app of web portals. Of denk aan Artificial Intelligence projecten in combinatie met Internet of Things! Wat het ook is binnen, op het gebied van software development, onze developers helpen je graag. Ze zijn Microsoft gecertificeerd en werken met het .NET Framework en voornamelijk met .NET Core. 

Bel ons

Project Managers

Onze programma- en projectmanagers zetten hun kennis en ervaring in om ieder programma of project op een professionele én gestructureerde wijze tot een succes te maken. We leveren een brede expertise van het leiden van Prince2-projecten, Agile-projecten (door onze Scrum Masters) en hybride vormen. We voeren uit, maar trainen ook. Behoefte aan een projectmanager?

Direct aan de slag

Testing Consultants

Het testen van jouw applicatie is een essentieel onderdeel om er voor te zorgen dat deze ook in de praktijk gaat renderen. Onze consultants helpen je graag bij het opzetten, onderhouden en doorontwikkelen van de test-practice. Agile, Scrum, DevOps, SAFe, ISTQB en T-Map kennen voor onze consultants geen geheimen.

Start met Testing

Data Scientists

Betere beslissingen nemen op basis van data, daar gaat het om als je Data Science toepast. Wij werken volgens bewezen werkwijzes, die jouw business echt verder helpt. Laat je organisatie vooroplopen door nieuwe inzichten en neem nu contact op voor één van onze Data Scientists.

Aan de slag

Infrastructuur Consultants

Wij hebben een enorm brede kennis binnen het infrastructuur domein. Onze technische specialisten kunnen jouw organisatie adviseren om je infrastructuur zo goed mogelijk in te richten. Ze denken graag met jou mee, adviseren en stellen technische ontwerpen op. Uiteraard verzorgen wij ook implementaties en adopties. Heb je nú iemand nodig voor een infrastructuur vraagstuk? 

Laat het ons weten

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door onze website verder te bezoeken ga je hiermee akkoord. Lees meer over cookies.