Menu

Woningbelegger Vesteda besteedt IT uit aan Valid

Eindhoven, 25 mei 2016 – Woningbelegger Vesteda heeft haar IT uitbesteed aan Valid.  In juli 2016 zal het project zijn afgerond.

Vesteda is met een beleggingsportefeuille van circa 22.500 woningen de grootste commerciële woningbelegger in Nederland. Eind vorig jaar heeft het bedrijf besloten zijn IT als managed service uit te besteden aan Valid. Het gaat om kantoorautomatisering maar ook om de primaire bedrijfsapplicaties. De IT-systemen zijn ondergebracht in de Valid Cloud en de Microsoft Cloud. Valid verzorgt het beheer.

De samenwerking tussen Valid en Vesteda is eind 2014 begonnen toen Vesteda zich tot Valid wendde voor advies over en ondersteuning bij het optimaliseren van haar IT-omgeving. Valid heeft Vesteda vervolgens geholpen met de ontwikkeling van een langetermijnvisie waarin Cloud Computing een centrale rol speelt.

Om organisaties te helpen de stap naar outsourcing te maken en om de bij de opdrachtgevers boventallig wordende IT-ers een toekomstperspectief te bieden, neemt Valid deze mensen indien mogelijk in dienst. Zo is het ook bij Vesteda gegaan. Vier IT-ers maken de overstap naar Valid.

--

Meer weten over een deel van de oplossing die wij bij deze klant hebben gerealiseerd? Lees hier meer over onze werkplekoplossing, fleXpace®.