Menu

Valid vereenvoudigt complexe migraties door partnership met Sharegate

Eindhoven, 1 oktober 2015 – Valid is een partnership aangegaan met Sharegate, om haar dienstverlening omtrent SharePoint en Office 365 migraties te versterken.

Sharegate is een software-organisatie uit Montreal die gespecialiseerd is in migratie- en managementoplossingen voor SharePoint en Office 365. Sharegate is begonnen vanuit het idee om een tool te maken om migratie projecten te vereenvoudigen op een andere manier dan concurrenten aanboden. Om dit voor elkaar te krijgen moest er anders en innovatief gedacht worden. Na maanden van brainstormen, onderzoek, coderen en testen werd deze eenvoudige tool uitgebracht en nog steeds blijven ze zaken optimaliseren. Waarom zaken complex maken als het ook eenvoudig kan en dat is dan ook hun missie: “To make your life just damn simple.”

Dis Valcq, oprichter en directeur van Valid, over de samenwerking met Sharegate; “De samenwerking met Sharegate is de volgende stap in de verdere professionalisering van onze SharePoint dienstverlening. De snelle, foutloze migraties die Sharegate levert, vormen een uitstekende basis voor het realiseren van business benefits voor onze klanten, iets waar Valid zich sterk voor maakt.”

Valid heeft de afgelopen jaren al diverse grote SharePoint en Office 365 migratietrajecten uitgevoerd en kwam steeds bij Sharegate uit als beste en eenvoudigste tool voor de opdracht. Waar migratietools van andere leveranciers enkel beloofde zaken waar te kunnen maken, lukte het met de inzet van de Sharegate tools. 

“We zijn verheugd om Valid toe te voegen aan ons partnerprogramma.” zegt Sébastien Leduc, Vice-President Partner Program van Sharegate. “Onze partners spelen een significante rol in het leveren van een eenvoudige ervaring aan onze klanten, tijdens Microsoft Office 365 en SharePoint managementprojecten omtrent migratie, beveiliging en reporting.”