Menu

Valid genomineerd voor Computable Awards 2014

Valid is genomineerd voor de Computable Awards in de categorie ICT-project van het jaar in het bedrijfsleven met project 'Smart Parking Maastricht' in samenwerking met Q-Park. Computable maakte onlangs de genomineerden bekend die meedingen naar de Computable Awards 2014, de belangrijkste ict-vakprijzen in Nederland. Het gaat hierbij om projecten, organisaties en personen die zich in het afgelopen jaar volgens Computable-lezers positief hebben onderscheiden binnen het ICT-vakgebied.

Smart Parking Maastricht
Smart Parking Maastricht beschikt over een door Valid ontwikkelde web service. Deze web service biedt real-time informatie over de beschikbaarheid van parkeerplaatsen en tevens de actuele trend qua beschikbaarheid. De web service wordt onder andere gebruikt door de Q-Park app en tevens door het Parkeer Routeer Informatie Systeem (PRIS) van de Gemeente Maastricht. Met dit PRIS systeem worden bezoekers van de Gemeente Maastricht effectief en efficiënt naar vrije parkeerplaatsen geleid.

De door Valid ontwikkelde web service draait in de Microsoft Azure Cloud en is hiermee een voorbeeld van de faciliterende rol die ICT kan vervullen. Niet alleen de service aan de klanten van Q-Park verbetert, tevens draagt de web service bij aan een betere bezettingsgraad van de garages van Q-Park. Bovendien zorgt Smart Parking Maastricht voor een verminderde belasting van het milieu. Het project is een mooi voorbeeld van hoe Valid haar motto Stay Ahead in de praktijk brengt.

Stemmen
Bezoekers van de Computable-website kunnen tot en met 15 oktober in twaalf categorieën hun stem uitbrengen. Per categorie heeft een onafhankelijke jury vijf organisaties en/of personen voorgedragen. De jury-ranking en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen gezamenlijk welke genomineerden een award in ontvangst mogen nemen.
Op donderdag 6 november worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars.

Voor meer informatie over de Computable Awards verwijzen wij u graag naar: www.computableawards.nl

Stem hier direct: 
Computable Awards banner