Menu

Valid eerste sponsor Microsoft Cloud Show

Eindhoven, 21 maart 2016 – Valid maakt bekend dat het als sponsor optreedt van de Microsoft Cloud Show. Dit is een regelmatig terugkerende podcast over interessante Cloudontwikkelingen.

De Microsoft Cloud Show wordt verzorgd door Microsoft-fans en Cloud-experts Andrew Connell (AC) en Chris Johnson (CJ). “Just the information … no marketing … no BS, just two dudes telling you how they see it,” is de insteek. Connell en Johnson bespreken elke week op een onderhoudende manier alles wat gebeurt rondom de Microsoft Cloud inclusief Azure en Office 365. Ook andere aanbieders zoals Google en Amazon komen aan de orde. Regelmatig treden gasten op. Onlangs was bijvoorbeeld Ross Gardler van Microsoft te gast om te praten over Azure Container Service.

Iedereen kan zich abonneren op de podcast via iTunes of RSS, episodes downloaden op de website, en de makers volgen via Facebook, Twitter (@microsoftcloudshow) of Flipboard. De meest recente podcast is hier te beluisteren.

Olivier Giraud, Manager Marketing & Communicatie bij Valid, over de redenen voor het sponsorship: “Wij vinden dat we het aan onze status als Cloudspecialist verplicht zijn een steentje bij te dragen aan de verdere kennisuitwisseling rondom Cloud. We zien de Cloud Show ook als een goed platform om onze eigen mensen op een speelse manier bij te laten blijven. Waarschijnlijk zijn de uitzendingen prikkelend genoeg om tot verdere gesprekken tussen Valid-collega’s en Valid-klanten te leiden.” 

De Microsoft Cloud Show is te beluisteren via www.microsoftcloudshow.com